US discover accomodations host
Werken bij Little America

Product Manager

Ben jij een Amerika en Canada kenner die communicatief sterk is, commercieel gedreven en daarnaast een enorme reislust heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Product Manager ben je actief op zoek naar de meest bijzondere locaties en plekken in de Verenigde Staten en Canada. Je hebt een neus voor het vinden van unieke accommodaties en het ontwikkelen van onvergetelijke ervaringen voor onze reizigers. Dagelijks mail en spreek je jouw contactpersonen in de Verenigde Staten en Canada en bezoek je regelmatig nieuwe locaties.

Spreek en schrijf je zeer goed Engels, ben je goed met mensen én met cijfers en werk je graag samen met een enthousiast team? Wie weet past deze functie dan perfect bij jou.

Dit doe je op een dag:

Jij bent onze ideale kandidaat als je commercieel, servicegericht én doelgericht bent. Ook moet je makkelijk in het Engels kunnen onderhandelen met onze leveranciers. Het is belangrijk dat je zeer precies werkt. Je moet prioriteiten kunnen stellen en de verantwoordelijkheid durven nemen.

“Het is van belang dat je goed kunt achterhalen wat een accommodatie te bieden heeft aan de klant, maar ook wat de beheerders van die accommodatie zoeken in een logé. De product manager maakt de vertaalslag naar de salesafdeling: welke klanten moeten hier naartoe en waarom”, legt Head of Product Robert Eelkman Rooda uit.

Werken bij Little America betekent:

Little America is een dochteronderneming van TravelEssence, die al 15 jaar dé maatwerk specialist is voor unieke reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië.

Het kantoor van Little America en TravelEssence staat in Zeist. Je stapt daar binnen in een enthousiast en gedreven team.

“Zonder ons zouden de reiziger en accommodatie beheerder elkaar niet hebben gevonden. Je communiceert met echte mensen en kunt hen ook echt blij maken. De leveranciers hebben passie voor hun vak en voor hun land. Dat vind ik het mooiste aan het werk”, zegt Robert.

Dit is waarom wij jou echt wel/niet moeten hebben:

+ Je kunt zeer goed Engels spreken
+ Je kunt snel schakelen
+ Je legt graag nieuwe contacten en relatiemanagement past bij jou
+ Je bent commercieel en werkt graag met targets
+ Je neemt de verantwoordelijkheid
- You speak not very good English
- Je verliest snel het overzicht
- Je vindt het prima om half werk te leveren
- Je werkt niet graag in teamverband

Aan het werk?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Janneke Hoff. Als je eerst nog vragen hebt, kun je ook bij haar terecht, telefonisch op 0634009209 of via de mail: janneke@littleamerica.nl.