DSC5216 San Juan Islands
US Activiteit Easy Going 2 ORCA dick martin je X1m Vs O Ko unsplash
US Activiteit Easy Going 1 ORC Alachlan gowen lle HA3cp Z Xo unsplash

Orka’s spotten van dichtbij

Hoe spannend is het om orka’s en walvissen van dichtbij te zien? Bekijk deze waterreuzen tijdens een boottocht rondom de San Juan Islands, voor de kust van Washington. De sensatie van het zien van deze majestueuze wezens is een unieke ervaring die u nooit zult vergeten.

Meet the locals

Orka’s komen op verrassend veel plekken in de wereld voor. Misschien heeft u er wel eens een in het wild gezien? Of misschien alleen in films als Free Willy? Hoe het ook zij, u heeft ze nog nooit op deze manier gezien.

De San Juan Islands staan bekend om de pods van orka’s die in de omringende wateren wonen. Het is dan ook een van de beste plekken ter wereld om deze ‘Killer Whales’ te spotten.

Aan boord van een kleine charterboot boot brengt u een bezoek aan de orka’s. Tijdens het varen leert u meer over hun leefomgeving en kunt u genieten van het uitzicht op de ongerepte eilanden. Naast orka’s, is de kans overigens groot dat u verschillende soorten walvissen en dolfijnen ziet.

Meer Easy Going activiteiten

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw familiereis door de Verenigde Staten

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.