US Accommodation Comfortable Partner DSC 5929 Wildspring Guest Habitat South Oregon Coast
US Accommodation Comfortable Partner DSC 5919 Wildspring Guest Habitat South Oregon Coast Screenshot 2020 06 22 at 13 22 41
Screenshot 2020 06 22 at 13 22 54

Port Orford

Geniet u van rust, ruimte en natuur? Ontdek de zuidkust van Oregon en laat u door de natuur omringen in deze cabin in Port Orford. Met bomen van dertig meter hoog tussen de verschillende huisjes, geniet u van volledige privacy.

Het is dan ook de ideale plek om even helemaal tot rust te komen. Neem bijvoorbeeld een goed boek mee voor een middagje relaxen in de hangmat, ontspan in de warmwater spa terwijl u uitkijkt over de oceaan. Maak een strandwandeling op een van de rustige stranden en kijk hoe de vissersboten uitvaren. Zin in een meer actieve dag? Neem een van de fietsroutes of sla een balletje op de golfbaan. Breng een bezoek de art galeries in de omgeving en sluit de dag af bij een van de lokale restaurants.

Meer comfortabele accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw droomreis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.