US Cody Wyoming K3 Lodge Personal Detailed Page Accommodatie4 jpg 1
US Wyoming Cody K3 Lodge Personal Landing Page Verblijf 1
US Cody Wyoming Partner Detailed Page Accommodatie Comfortable2 IMG 0622 K3 Guest Ranch

Wild West

Verblijf in een karakteristieke Bed & Breakfast ranch aan de rand van Cody. Een accommodatie met een unieke western sfeer en een prima uitvalsbasis om Yellowstone National Park te ontdekken.

Maak een wandeling in de omgeving waar u wilde Mustangs in de vrije natuur kunt zien draven. Test uw schutters kwaliteiten op de ‘rifle range’ of ga vissen. Waan u in het wilde westen terwijl u op avontuur gaat met 'head wrangler' Jerry, die u alles over de omgeving kan vertellen. Leer meer over de geschiedenis met een bezoek aan de Old Trail Town of ervaar het leven van een echte cowboy bij de Cody Nite Rodeo. Relax ’s avonds bij het kampvuur onder ontelbare sterren.

De hoge ramen in de ranch brengen het buiten gevoel in de gastenkamers en zorgen voor een fantastisch uitzicht. Ontspan in de gemeenschappelijke woonkamer of de ruime tuin. Voer een goed gesprek of geniet van de rust en ruimte. Alhoewel het lijkt alsof deze ranch in de middle of nowhere staat, is het centrum van Cody toch vlak bij.

Meer comfortabele accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw droomreis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.