Zion National Park

Ontdek het Zion National Park vanuit Springdale, in de staat Utah. Naast fietsen en wandelen, leent dit natuurpark zich uitstekend voor allerlei activiteiten. Ga er bijvoorbeeld paardrijden of met een 4x4 op pad, of kies voor iets avontuurlijks, zoals canyoning of rotsklimmen. Geniet aan het eind van de dag van een voorstelling in het Springdale Tanner Amphitheater, waar tussen mei en september elke zaterdagavond concerten plaatsvinden.

Verblijf in een van de kamers van een karakteristieke ‘inn’ uit 1931. Ontspan na een actieve dag in de prachtige tuin die deze accommodatie omringt. Maak kennis met de locale kunt en bezoek een van de kunstgaleries in Springdale. Sluit de dag af met een heerlijke maaltijd in een lokaal restaurant.

Meer comfortabele accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw soloreis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.