Zeilen in San Francisco

Zeil door de baai van San Francisco, geniet van iconische bezienswaardigheden en luister naar de ongelofelijke zeemansverhalen van schipper Evan. Aan boord van dit klassieke zeilschip heeft u geen last van drukke menigtes en ervaart u een klein beetje hoe het is om te leven op zee.

Op de eerste rang

San Francisco Bay verkennen per zeilboot is de ideale dagbesteding. De wind in uw haren, het opspattende water en geen last van een dreunende motor die het geluid van de vogels overstemt. En wat dacht u van het uitzicht. Vanaf het water is de Golden Gate Bridge nog imposanter.

Zeemansverhalen

Schipper Evan is een ervaren zeezeiler. Terwijl u de hoogtepunten rondom San Francisco vanaf het water bewondert, vertelt hij u verhalen over zijn ervaringen op de Atlantische Oceaan en het leven op zee. Deze anekdotes doen u steil achterover slaan dus houd de reling goed vast.

Tijdens het zeilen mag u Evan ook een handje helpen. Maar als u liever achteroverleunt en geniet van het uitzicht, is dat meer dan prima! Dit wordt een dag om nooit te vergeten.

Meer Easy Going activiteiten

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw soloreis door de Verenigde Staten

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.