Robert little america
Littleamerica team expert sebastiaan2
US cars and route medium car
US Accommodation Very Comfortable Redwoods4
Ontstaan van Little America

Reisspecialist voor de Verenigde Staten en Canada

Little America is voortgekomen uit TravelEssence, de reisspecialist in maatwerkreizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. Met inmiddels ruim vijftien jaar ervaring in het organiseren van kleinschalige, unieke reizen en met duizenden tevreden klanten in zowel Nederland als Duitsland, hebben wij ons reisaanbod uitgebreid met reizen naar de Verenigde Staten en Canada.

Little America organiseert op maat gemaakte reizen naar de Verenigde Staten en Canada. Daarbij ligt de focus op kleinschalige, unieke accommodaties en activiteiten ver weg van het massatoerisme. Onze reisadviseurs hebben uitvoerig in de landen gereisd, de mooiste locaties geselecteerd en helpen u graag op weg. Vertel hen wat uw wensen zijn en de rest gaat vanzelf.

De locals zijn de experts

Niemand kan de Verenigde Staten of Canada beter aan u laten zien dan de locals. Daarom verblijft u alleen bij accommodaties die worden gerund door lokale hosts. Uw hosts kennen de omgeving en weten de weg als geen ander. Zij vertellen u verhalen die niet in de reisgidsen staan, waardoor uw reis door de VS of Canada nog specialer wordt.

Minder rijden, meer genieten

Wilt u zoveel mogelijk genieten van uw verblijf en zo min mogelijk tijd besteden aan het rijden naar de volgende locatie? Via uitgekiende routes rijdt u in een comfortabele huurauto zo naar uw volgende accommodatie. Zo heeft u alle tijd om te acclimatiseren en te genieten!

© nienke witteveen fleuren | unsplash

Puur natuur

De natuur, en het behoud daarvan, spelen een grote rol in onze werkwijze. Dit ziet u terug in uw accommodaties en vooral: de activiteiten en excursies. Samen met de locals de wilde natuur verkennen. Wat dacht u bijvoorbeeld van paardrijden in de Rocky Mountains met een Black Feet Tribal Member of wandelen door een oeroud bos op de Haida Gwaii Islands.

© TravelEssence

Persoonlijk service

Om uw wensen te kunnen overtreffen, moeten we u eerst leren kennen. Zo krijgen we een compleet beeld van uw wensen en interesses. Dat kan bij ons op kantoor in Zeist, of we komen bij u thuis op een moment dat het u uitkomt. Dus ook ‘s avonds of in het weekend! Samen stellen we vervolgens uw droomreis samen.

Ontzorging

Maak u geen zorgen over accommodaties en activiteiten, over lokaal vervoer, routes, reistijden of het boeken van de juiste vlucht. Alles wordt tot in de details voor u geregeld. We stellen reisschema’s samen met een rustig tempo en overzichtelijke afstanden, zodat u alle tijd heeft om te genieten van alles wat de Verenigde Staten of Canada te bieden heeft.

Ons advies: comfortable huurauto's

Als u echt van de VS en Canada wilt genieten, adviseren wij een huurauto. Campers zijn groot en gebruiken veel brandstof. Bovendien mag u lang niet overal uw camper neerzetten om te overnachten. Uw huurauto is gloednieuw en rijdt stukken zuiniger. U bent flexibeler en komt makkelijker in contact met de locals.

Hoe werkt boeken bij ons?

In een persoonlijk gesprek willen we alles te weten komen over uw interesses en reiswensen. Op basis daarvan stellen we uw reis samen. Hoe dit proces verloopt, hebben we weergegeven in vijf overzichtelijke stappen. Lees meer over onze werkwijze via onderstaande button.

Proef de sfeer van North Carolina
Ontdek historische huizen in het zuiden van Amerika

Onze andere merken:

Nederland

Verenigd Koninkrijk

Duitsland

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.