Privé tour door Yosemite National Park

Ervaar de wildernis van Yosemite National Park tijdens een begeleide natuurtocht en bewonder een scala aan wildlife. Om u een ervaring te bieden die u jarenlang zult koesteren zal de gids rekening houden met uw wensen.

Een lust voor het oog

Yosemite National Park is het kroonjuweel van Californië. President Teddy Roosevelt beschreef het ooit als een “kathedraal mooier dan de mens ooit zou kunnen bouwen”.

Stelt u zich eens voor: bomen zo hoog dat u de toppen niet eens kunt zien, kuddes wilde bizon en een groene vallei die wordt geflankeerd door twee gigantische granieten rotswanden.

Houd uw camera gereed

Tijdens uw op maat gemaakte natuurtocht zal die gids diep ingaan op de ontstaansgeschiedenis van dit oogstrelende gebied en de verschillende dieren die er wonen, zoals bergleeuwen, zwarte beren en bevers.

U wandelt naar verschillende uitzichtpunten, waar het park zich als een stilleven ontvouwt. Dus houd uw camera gereed. De gids kent de minder drukke routes zodat u in alle rust kunt genieten van alles wat Yosemite National Park te bieden heeft.

Meer actieve activiteiten

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw soloreis door de Verenigde Staten

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.