Op reis met familie

Een familieavontuur in de Verenigde Staten om nooit te vergeten

Genieten van de eindeloze, rustige stranden voor de kust van Oregon waar de tijd even stil lijkt te staan. Om ‘s avonds neer te strijken in een van de restaurantjes en proeven van lokaal gevangen vis. Of wellicht cultuur snuiven in een van de beroemde steden? De mogelijkheden zijn eindeloos...

USA 1 463 of 558

Reis nu naar de Verenigde Staten of Canada: de grenzen zijn open!

De grenzen van de Verenigde Staten en Canada zijn open voor internationale reizigers die volledig zijn gevaccineerd. Ziet u uit naar een vakantie in de Verenigde Staten of Canada? Dan is het verstandig om op korte termijn plannen te maken, dan heeft u de meeste keuze uit onze kleinschalige accommodaties en activiteiten. Daarnaast is het goed om bewust te zijn van geldende voorwaarden voor uw reis naar de Verenigde Staten of Canada en van de documenten die u nodig heeft. Informeer uzelf goed, dan gaat u zorgeloos op reis.

Meer informatie

Wat zijn uw reiswensen?

Bent u op zoek naar een unieke familievakantie naar de VS, maar weet u niet waar te beginnen? Onze reisadviseurs hebben al veel door de Verenigde Staten gereisd en daarbij lokale kennis en contacten opgedaan. Zij kennen het land als geen ander en zorgen ervoor dat uw vakantie niet zomaar een reis wordt, maar een ervaring die u en uw familieleden niet snel zullen vergeten.

Verken de natuur per kajak
© TravelEssence
Geniet samen van een wandeling door de bergen

Een onvergetelijke ervaring

Verblijf in kleinschalige accommodaties, waar u kunt genieten van persoonlijk contact met uw hosts, die u bovendien voorzien van de beste tips. Waar u zich even geen toerist voelt en kennis maakt met de echte Amerikaanse levensstijl. Waar u op een relaxt tempo reist, zodat u het landschap in u op kunt nemen. Buiten de gebaande paden en dicht bij de natuur. We luisteren graag naar al uw wensen voor uw rondreis door de Verenigde Staten. Aan de hand daarvan stellen we een unieke reis voor u samen.

"Wij zijn een onafhankelijke reisorganisatie, die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat elke individuele reiziger de best mogelijke reis naar de Verenigde Staten beleeft."

Andrew Morten, oprichter Little America

Wat kunt u van ons verwachten?

Christopher rusev UV5a Y8 N73d A unsplash

Toerisme kan een positief effect hebben op het milieu en u kunt hier een directe bijdrage aan leveren.

Het draait om het bedrukken van het positieve en het compenseren van het negatieve.

Onze duurzaamheidsacties

Wanneer is de beste reistijd?

Wanneer u het beste naar de Verenigde Staten kunt afreizen is per persoon verschillend. Wellicht moet u rekening houden met schoolvakanties, waardoor u niet flexibel bent in het kiezen van uw reistijd. Gelukkig is de VS een groot land en kunnen klimaten per regio erg verschillen. Daarom leent de Verenigde Staten zich eigenlijk het hele jaar door uitstekend voor een rondreis.

Ontdek de vele contrasten
Op zoek naar rust? Boek een reis in een schouderseizoen

Hoelang heeft u nodig voor uw reis?

Omdat de Verenigde Staten zo’n groot land is, kunt u er maandenlang rondreizen, zonder twee keer dezelfde plaats aan te doen. Maar om een goed idee te krijgen van het land en om de verschillende facetten van het land te kunnen ervaren, adviseren wij om minimaal twee weken voor uw reis naar de Verenigde Staten uit te trekken. Zeker als u met jonge kinderen reist, moet u rekening houden met jetlag, aantal reisuren dat u onderweg bent en het maximaal aantal activiteiten dat u kunt plannen, zodat de reis voor iedereen een positieve belevenis is en blijft.

Een langzaam tempo is een garantie voor ontspanning
Met meer rust in uw reis, komen de lokale ontdekkingen

Wat doet u het liefste tijdens uw rondreis door de VS?

Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom het zand van de Grand Canyon rood is? Gezien hoe hoog een walvis uit het water omhoog kan springen of zich verbaasd over de eeuwenoude cultuur van de Noord-Amerikaanse indianenvolken? De Verenigde Staten hebben een rijke historie en een heel divers dierenrijk. Vertel onze reisadviseurs wat u en uw familie graag willen zien en doen tijdens uw vakantie in Amerika en zij vinden de activiteiten die aansluiten bij jullie wensen en de reis net dat beetje extra geven.

Een fiets tour in de veelzijdige wereldstad San Francisco
Wandel met een gids door een van de nationale parken

Waar kunt u verblijven?

De perfecte accommodatie vinden wanneer u met familie reist, kan best lastig zijn. Heeft de accommodatie voldoende speelruimte voor kleine kinderen of is er genoeg ruimte in huis voor tieners? Wat kan ik met kinderen in de omgeving ondernemen? Allemaal vragen die niet standaard op de website van een accommodatie worden beantwoord. Gelukkig kennen onze reisadviseurs al de accommodaties waarmee wij in de Verenigde Staten samenwerken persoonlijk en hebben zij ze stuk voor stuk bezocht. Hierdoor kan uw reisadviseur altijd de accommodatie selecteren die bij uw persoonlijke voorkeuren en de samenstelling van uw reisgezelschap past.

Verblijf in een cottage midden in een bos in Oregon
Of verblijf in een knusse Bed & Breakfast vlak bij Zion National Park

Hoe reist u rond?

Een persoonlijke kennismaking met de Verenigde Staten komt het beste tot stand als u er zelf doorheen rijdt. Over kustroutes met uitzicht over de Grote Oceaan, langs prachtige dorpjes of dwars door de ruige Rocky Mountains. Met de comfortabele huurauto die we voor u boeken, bent u zeker van een aangename ontmoeting met het land, geheel op uw eigen tempo.

Het najaar is zeer verassend met alle zijn verschillende kleuren
U zit comfortabel in een grote SUV

Vliegen naar de Verenigde Staten

De Verenigde Staten lijkt misschien ver weg, maar u kunt er bij wijze van spreken morgen al zijn. Wanneer u ons vertelt wat uw reisvoorkeuren zijn, stellen wij aan de hand van uw wensen een schema samen met de beste vliegroutes, verbindingen en stopovers. Heeft u bijvoorbeeld speciale wensen omdat u met een baby vliegt, wilt u met allemaal naast elkaar zitten of juist in twee rijen achter elkaar, of wenst u meer beenruimte voor uw lange tieners? De keuze is aan u.

Maak gebruik van de aantrekkelijke upgrades naar Economy Comfort met KLM
Ontdek de vele opties in vliegroutes

Voorbeeldreizen

Unieke, gepersonaliseerde vakanties die aansluiten bij uw interesses. Een vakantie op maat inclusief vluchten, huurauto, geweldige activiteiten en unieke accommodaties. Vertel ons hoe uw ideale vakantie naar de Verenigde Staten er uit ziet, dan stemmen wij uw route, accommodaties en activiteiten daarop af. En omdat iedereen uniek is, is uw reis dat ook.

Hoe ziet uw droomreis eruit? Profiteer van onze lokale kennis en ervaring voor de beste tips en de mooiste routes. Bekijk vast een aantal van onze favoriete reizen en laat u inspireren.

Bewonder otters tijdens een kajak tocht
Verblijf in unieke accommodaties

Waarom zou u bij ons boeken?

Wij zijn gek op reizen. We geloven dat de kleinste details tijdens een reis een groot verschil maken. Ons doel is simpel: om vóór u en samen met u, uw best mogelijke vakantie naar de Verenigde Staten te creëren. Wanneer u contact met ons opneemt, kunt u kennismaken met onze expertise en ons serviceniveau. We nemen de tijd voor elke stap die we doen en hebben daarom ook geen klachtenafdeling nodig.

Handige weetjes

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.