De Verenigde Staten en Canada specialisten

Maak kennis met onze experts

We hebben een top team van experts over reizen naar Amerika en Canada. Tijd voor een kennismaking.

Ilona grapes vineyard okanagan valley canada

Ilona

Mijn naam is Ilona Venema, reisadviseur bij Little America. Als ik op reis ben, ben ik altijd op zoek naar compleet nieuwe ervaringen en unieke indrukken. Ik wil het land leren kennen, door haar bijzondere landschappen trekken, maar ook vooral de locals ontmoeten. Dat levert de mooiste verhalen op. Wanneer u bijvoorbeeld gaat zalmvissen met uw host of gaat paardrijden met een Native American merkt u dat vanzelf. Ik ken inmiddels de mooiste plekjes in Amerika en Canada en die wil ik graag met u delen, zodat u straks kunt genieten van uw eigen unieke Little America ervaring.

Kom in contact met mij via ilona@littleamerica.nl

Meer over Ilona
Bart Little America

Bart

Hallo! Mijn naam is Bart en ik neem u graag mee op reis naar het land van de onbegrensde mogelijkheden, the US of A! Net als dat het land onbegrensde mogelijkheden biedt wil samen met u ook graag op zoek naar de ideale reis zonder kaders of beperkingen. Mijn grootste wens was een bezoekje aan de city that never sleeps, mijn eerste keer in New York maakte nog meer indruk dan ik ooit had durven dromen.

Meer over Bart
Maurits la vancouver

Maurits

Mijn naam is Maurits van Swijndregt, reisadviseur bij Little America. Wat is reizen toch mooi! Tijdens het reizen, waar dan ook ter wereld, zijn er altijd momenten die gecreëerd worden die je nog lang bij zullen blijven. Bij het samenstellen van uw reis ben ik continu op zoek om dit soort momenten voor u te realiseren.

Meer over Maurits
Simone_LittleAmericaNL

Simone

Hallo! Mijn naam is Simone Evenhuis en ik ben reisadviseur bij Little America. Ik ben gespecialiseerd in het organiseren van reizen in het westen van Amerika. Van een avontuurlijke rit door de woestijn, een prachtige hike tussen de Canyons tot aan bultruggen die je vanaf de boot spot, ik heb de afwisseling van dit prachtige land mogen ervaren. Met veel enthousiasme vertel ik u over de mooiste plekken zodat u dit op dezelfde manier als ik kan ervaren

Kom in contact met mij via simone@littleamerica.nl

Meer over Simone
Cecile LA

Marie-Cecile

Mijn naam is Marie-Cecile en ik werk sinds 2009 met veel plezier als reisspecialist voor TravelEssence (het moederbedrijf van Little America) en sinds 2019 als reisspecialist voor Little America. Ik focus mij vooral op het zuidwesten van de VS. Graag neem ik u mee door dit fantastische deel.

Kom in contact met mij via cecile@littleamerica.nl

Meer over Marie-Cecile
Robert little america

Robert

Mijn liefde voor reizen is aangewakkerd toen ik voor mijn studie Internationale Betrekkingen twee jaar in Sydney woonde. De unieke veelzijdigheid van een plek aan de andere kant van de wereld ontdekken is een bijzondere ervaring die ik steeds weer wil beleven. Zo is reizen mijn wereld geworden.

Meer over Robert
Andrew

Andrew

Hi, ik ben Andrew Morten, de oprichter van Little America. Ik ben in Nieuw-Zeeland geboren en al bijna 30 jaar een voorloper in unieke reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. Na jarenlange ervaring met het organiseren van unieke, kleinschalige reizen met mijn bedrijf TravelEssence, besloot ik in 2018 Little America in het leven te roepen. Waarom? Omdat Amerika nog zo’n fantastisch land is om te ontdekken. Zeker op onze manier van reizen: buiten de gebaande paden.

Meer over Andrew
Mandy little america

Mandy

'Eenmaal geland op Amerikaanse bodem voel ik me geen toerist meer maar een reiziger, een reiziger die alle uithoeken van dit prachtige land wil zien, meemaken, ontdekken, voelen. Hoe uiteenlopend dit prachtige en immense land ook is, ik voel me er altijd thuis’.

En dat gevoel is precies wat ik de klanten van Little America ook wil laten meemaken! Het ontdekken van hele bijzondere plekken die alleen de lokale inwoners kennen, maar wel met óns willen delen. En wij dus met u!

Meer over Mandy
Danique little america

Danique

Mijn naam is Danique en ik ben werkzaam bij de Backoffice van Little America. Mijn passie voor reizen begon al op jonge leeftijd en door de jaren heen heb ik verschillende droomreizen mogen maken. Door deze reizen weet ik als geen ander welke ingrediënten er nodig zijn voor de ultieme reis.

Meer over Danique
Inge margriet little america

Inge-Margriet

Zolang ik me kan herinneren houd ik van reizen. Waarschijnlijk omdat ik al als baby van zes maanden in het vliegtuig zat, op weg naar verre oorden. Opgegroeid in het buitenland, heb ik al heel wat kleurrijke landen gezien, met elk hun eigen, unieke cultuur. Reizen heeft mijn nieuwsgierigheid aangewakkerd om steeds weer nieuwe landen te ontdekken. Het is daarom misschien ook geen verrassing dat ik zelf met mijn gezin in het buitenland terecht ben gekomen!

Meer over Inge-Margriet
Sjanneke Little America

Sjanneke

Tijdens een van mijn vele reizen heb ik mijn hart verloren aan Canada en de Verenigde Staten. Dit is een perfecte match met Little America. Sinds juli 2022 ben ik aan het werk voor dit geweldige bedrijf. Ik geniet van de gesprekken met potentiële leveranciers, en ik hoop dat ik nog veel meer mooie accommodaties, activiteiten en bestemmingen kan toevoegen aan het product portfolio van Little America.

Meer over Sjanneke

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.