Noord-Amerika en Canada specialisten

Maak kennis met onze experts

We hebben een top team van experts over reizen naar de Verenigde Staten en Canada. Tijd voor een kennismaking.

Sales NL loes

Loes

Mijn naam is Loes Rikmanspoel, reisadviseur bij Little America

Al meer dan 30 jaar reis ik door Canada en Amerika en inmiddels voelt Noord-Amerika dan ook als mijn tweede thuis. Dit continent is zo groot en divers dat ik na al die jaren nog steeds word verrast door de grootsheid, de diversiteit, de wildlife en de schoonheid. Het is altijd weer een feestje om er te zijn en nieuwe plekjes te ontdekken.

Kom in contact met mij via loes@littleamerica.nl

Meer over Loes
Marjolein van Vliet expert pagina 1

Marjolein

Hi, ik ben Marjolein van Vliet, reisadviseur bij Little America..

In 2010 maakte ik een bijzondere reis door de Verenigde Staten, op een Harley! Wat een geweldige ervaring was dat.

Ik werd meteen verliefd op het land en op alle geweldige contrasten die je hier tegenkomt. De VS verveelt mij nooit en daarom ben ik blij dat ik mijn enthousiasme, kennis en tips mag delen als reisadviseur bij Little America.

Kom in contact met mij via marjoleinvanvliet@littleamerica.nl

Meer over Marjolein
Little America Canada Joffre travelexpert Luke

Luke

Having had the privilege of living in five countries and exploring 65 worldwide (and counting!), I've nurtured a deep love for immersive travel experiences. One of the countries that I lived in for a long time is Canada, so I know all the best spots and hidden gems that will make your holiday unforgettable. If you're comfortable discussing your trip in English, then I'd be more than happy to help you design the trip of a lifetime!

Kom in contact met mij via luke@littleamerica.co.uk

Meer over Luke
Ilona kayak revelstoke

Ilona

Mijn naam is Ilona Venema, reisadviseur bij Little America. Als ik op reis ben, ben ik altijd op zoek naar compleet nieuwe ervaringen en unieke indrukken. Ik wil het land leren kennen, door haar bijzondere landschappen trekken, maar ook vooral de locals ontmoeten. Dat levert de mooiste verhalen op. Wanneer u bijvoorbeeld gaat zalmvissen met uw host of gaat paardrijden met een Native American merkt u dat vanzelf. Ik ken inmiddels de mooiste plekjes in Amerika en Canada en die wil ik graag met u delen, zodat u straks kunt genieten van uw eigen unieke Little America ervaring.

Kom in contact met mij via ilona@littleamerica.nl

Meer over Ilona
Bart Little America

Bart

Hallo! Mijn naam is Bart en ik neem u graag mee op reis naar het land van de onbegrensde mogelijkheden, the US of A! Net als dat het land onbegrensde mogelijkheden biedt wil samen met u ook graag op zoek naar de ideale reis zonder kaders of beperkingen. Mijn grootste wens was een bezoekje aan de city that never sleeps, mijn eerste keer in New York maakte nog meer indruk dan ik ooit had durven dromen.

Meer over Bart
Maurits la vancouver

Maurits

Mijn naam is Maurits van Swijndregt, reisadviseur bij Little America. Wat is reizen toch mooi! Tijdens het reizen, waar dan ook ter wereld, zijn er altijd momenten die gecreëerd worden die je nog lang bij zullen blijven. Bij het samenstellen van uw reis ben ik continu op zoek om dit soort momenten voor u te realiseren.

Meer over Maurits
IMG 6955

Simone

Hallo! Mijn naam is Simone Evenhuis en ik ben reisadviseur bij Little America. Ik ben gespecialiseerd in het organiseren van reizen in het westen van Amerika. Van een avontuurlijke rit door de woestijn, een prachtige hike tussen de Canyons tot aan bultruggen die je vanaf de boot spot, ik heb de afwisseling van dit prachtige land mogen ervaren. Met veel enthousiasme vertel ik u over de mooiste plekken zodat u dit op dezelfde manier als ik kan ervaren

Kom in contact met mij via simone@littleamerica.nl

Meer over Simone
Cecile LA

Marie-Cecile

Mijn naam is Marie-Cecile en ik werk sinds 2009 met veel plezier als reisspecialist voor TravelEssence (het moederbedrijf van Little America) en sinds 2019 als reisspecialist voor Little America. Ik focus mij vooral op het zuidwesten van de VS. Graag neem ik u mee door dit fantastische deel.

Kom in contact met mij via cecile@littleamerica.nl

Meer over Marie-Cecile
Andrew morten travelessence

Andrew

Hi, ik ben Andrew Morten, de oprichter van Little America. Ik ben in Nieuw-Zeeland geboren en al bijna 30 jaar een voorloper in unieke reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. Na jarenlange ervaring met het organiseren van unieke, kleinschalige reizen met mijn bedrijf TravelEssence, besloot ik in 2018 Little America in het leven te roepen. Waarom? Omdat Amerika nog zo’n fantastisch land is om te ontdekken. Zeker op onze manier van reizen: buiten de gebaande paden.

Meer over Andrew
LA travelexpert Alain

Alain

Reizen zit al vanaf jongs af aan in mijn DNA. Na het afronden van de hotelschool, heb ik in diverse landen gereisd en gewoond, waaronder Australië, Nieuw-Zeeland, Bonaire en de VS.

Kom in contact met mij via alain@littleamerica.nl

Meer over Alain

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.