Op reis met vrienden

De ideale vriendenreis door de Verenigde Staten

Met vrienden door de Verenigde Staten reizen is fantastisch. De ervaringen die u samen opdoet, worden prachtige gezamenlijke herinneringen. Maak een roadtrip door ontzagwekkende landschappen, bewonder een scala aan wildlife en geniet van accommodaties waar u zich samen thuis voelt, maar ook alle ruimte heeft om u terug te trekken.

USA 1 463 of 558

Reis nu naar de Verenigde Staten of Canada: de grenzen zijn open!

De grenzen van de Verenigde Staten en Canada zijn open voor internationale reizigers die volledig zijn gevaccineerd. Ziet u uit naar een vakantie in de Verenigde Staten of Canada? Dan is het verstandig om op korte termijn plannen te maken, dan heeft u de meeste keuze uit onze kleinschalige accommodaties en activiteiten. Daarnaast is het goed om bewust te zijn van geldende voorwaarden voor uw reis naar de Verenigde Staten of Canada en van de documenten die u nodig heeft. Informeer uzelf goed, dan gaat u zorgeloos op reis.

Meer informatie

Wat zijn uw reiswensen?

Maak u geen zorgen over lokaal vervoer, routes, reistijden of het boeken van de juiste vlucht, accommodaties en activiteiten. Onze reisadviseurs staan voor u klaar. Jaarlijks reizen zij door de Verenigde Staten. Samen met u plannen zij een op maat gemaakte rondreis die het beste bij uw wensen past. Het liefst tijdens een persoonlijk gesprek.

Spot walvissen voor de kust van Hawaii
© hawaii tourism authority | joe west
Rijd door het indrukwekkende Monument Valley

Zonder zorgen op reis

Zo beleeft u een rondreis door de Verenigde Staten met een rustig reistempo, zoveel mogelijk contrasten en prachtige vergezichten. U krijgt de kans om de cultuur, de omgeving en de locals echt te leren kennen. Daarbij geniet u van persoonlijke service en hoeft u niet bang te zijn voor nare verrassingen.

"Wij zijn een onafhankelijke reisorganisatie, die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat elke individuele reiziger de best mogelijke reis naar de Verenigde Staten beleeft."

Andrew Morten, oprichter Little America

Wat kunt u van ons verwachten?

Christopher rusev UV5a Y8 N73d A unsplash

Toerisme kan een positief effect hebben op het milieu en u kunt hier een directe bijdrage aan leveren.

Het draait om het bedrukken van het positieve en het compenseren van het negatieve.

Onze duurzaamheidsacties

Wanneer is de beste reistijd?

De Verenigde Staten zijn een groot land. Het klimaat verschilt per regio. De beste reistijden dus ook. Het ligt voornamelijk aan wat u het liefste doet tijdens uw vriendenreis door de VS, welke dieren u hoopt te spotten of welke stranden en kuststeden u graag wilt bezoeken.

Zeil door de baai van San Francisco
© TravelEssence
Geniet van indrukwekkende rotsformaties
© TravelEssence

Hoelang heeft u nodig voor uw reis?

U kunt maanden door de Verenigde Staten reizen, zonder twee keer dezelfde plaats te bezoeken. Maar niet iedereen houdt er van om lang in de auto zitten. Zeker als u met meerdere personen reist. Trek daarom minimaal drie weken voor u reis uit. Maak de reis een belevenis die u de rest van uw leven koestert.

Een rustig tempo is garantie voor ontspanning
Ontdek unieke activiteiten
© TravelEssence

Wat doet u het liefste tijdens uw rondreis door de Verenigde Staten?

Heeft u ooit een orka het wateroppervlak zien breken? Of de ruige Rocky Mountains verkent met een Native American? In het land van de onbegrensde mogelijkheden kunt u het zo gek niet bedenken. Van abseilen tot wijnproeven. In de Verenigde Staten vindt u voor ieder wat wils.

Wandel met een gids door een van de nationale parken
Ontdek de woestijn met een buggy
© TravelEssence

Waar kunt u verblijven?

Verblijft u graag op bijzondere locaties? Wat dacht u van een farm-stay in het groene heuvellandschap van Oregon of een houten cabin in de bossen van Big Sur, omringd door heerlijk geurende sequoia bomen. Geniet van genoeg ruimte, zodat u tijdens de reis ook uw eigen privacy houdt.

Spendeer de avond bij het kampvuur
© TravelEssence
Overnacht midden in de natuur
© TravelEssence

Hoe reist u rond?

Van Californische kustwegen met prachtige stranden tot panoramische bergpassen en kaarsrechte highways door ontzagwekkende woestijnlandschappen. De Verenigde Staten zijn gemaakt om per auto te verkennen. Er is zoveel moois te zien dat u constant geneigd bent om te stoppen.

Het is comfortabel toeren in een grote SUV
Ontdek unieke locaties

Vliegen naar de Verenigde Staten

De Verenigde Staten lijkt ver weg, maar u kunt er binnen een dag al zijn. Voordat u het weet bent u aan de West- of Oostkust en begint uw rondreis. Althans, uw rondreis begint al wanneer u op het vliegtuig stapt! U wilt daarom zo comfortabel mogelijk vliegen.

Geniet van meer ruimte tijdens uw vlucht in Economy Comfort Class
Ontdek de verschillende vliegroutes

Voorbeeldreizen

Unieke, gepersonaliseerde vakanties die aansluiten bij uw interesses. Een vakantie op maat inclusief vluchten, huurauto, geweldige activiteiten en unieke accommodaties. Vertel ons hoe uw ideale vakantie naar de Verenigde Staten er uit ziet, dan stemmen wij uw route, accommodaties en activiteiten daarop af. En omdat iedereen uniek is, is uw reis dat ook.

Hoe ziet uw droomreis eruit? Profiteer van onze lokale kennis en ervaring voor de beste tips en de mooiste routes. Bekijk vast een aantal van onze favoriete reizen en laat u inspireren.

Geniet van prachtige zonsondergangen
© TravelEssence
Verblijf bij lokale hosts

Waarom zou u bij ons boeken?

Wij zijn gek op reizen. We geloven dat de kleinste details tijdens een reis een groot verschil maken. Ons doel is simpel: om vóór u en samen met u, uw best mogelijke vakantie naar de Verenigde Staten te creëren. Wanneer u contact met ons opneemt, kunt u kennismaken met onze expertise en ons serviceniveau. We nemen de tijd voor elke stap die we doen en hebben daarom ook geen klachtenafdeling nodig.

Handige weetjes

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.