Can family summer sunshine village sunshine meadows 002
Can hiking sentinel pass jake dyson 11 horizontal
Can animals family jf brou unsplash
Can eastern shore credits tourism nova scotia dean casavechia
Op reis met familie

Een zorgeloze familiereis door het oogstrelende Canada

Sluit de ogen en bedenk wat u het liefste doet tijdens uw rondreis door Canada. De mogelijkhedenzijn eindeloos. Beleef familievriendelijke avonturen in een lappendeken van unieke landschappen, vol met de meest bijzondere wilde dieren en ontdek plaatsen waarvan u niet wist dat ze bestonden.

Canada

Reis nu naar de Verenigde Staten of Canada: de grenzen zijn open!

De grenzen van de Verenigde Staten en Canada zijn open voor internationale reizigers die volledig zijn gevaccineerd. Ziet u uit naar een vakantie in de Verenigde Staten of Canada? Dan is het verstandig om op korte termijn plannen te maken, dan heeft u de meeste keuze uit onze kleinschalige accommodaties en activiteiten. Daarnaast is het goed om bewust te zijn van geldende voorwaarden voor uw reis naar de Verenigde Staten of Canada en van de documenten die u nodig heeft. Informeer uzelf goed, dan gaat u zorgeloos op reis.

Meer informatie

Verblijf in kleinschalige accommodaties te midden van de wilde natuur. ‘s Werelds mooiste nationale parken liggen op uw drempel. Laat u leiden door de locals en leer meer over het land. Het immense Canada heeft voor elk familielid wat wils. Onze reisadviseurs wijzen u de weg en maken uw reis onvergetelijk.

Ontdek de indrukwekkende natuur in een van de Nationale Parken
Bewonder het oogverblindende Moraine Lake
© Hong Zhang

Wat krijgt u voor onze service

U hoeft zich geen zorgen te maken over het boeken van de juiste accommodaties, vluchten, excursies of huurauto. Dat doen wij allemaal. Wij regelen wat u nodig heeft om met uw familie een onvergetelijke rondreis door Canada te maken.

Samen met uw eigen reisadviseur plant u een rondreis die precies bij uw wensen past. Al onze accommodaties en activiteiten zijn hoogstpersoonlijk geselecteerd. U geniet dus van een persoonlijke expert die Canada door en door kent. Vertel hem of haar al uw reisdromen en de rest gaat vanzelf.

"Wij zijn een onafhankelijke reisorganisatie, die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat elke individuele reiziger de best mogelijke reis naar Canada beleeft."

Andrew Morten, oprichter Little America

Wat kunt u van ons verwachten?

Christopher rusev UV5a Y8 N73d A unsplash

Toerisme kan een positief effect hebben op het milieu en u kunt hier een directe bijdrage aan leveren.

Het draait om het bedrukken van het positieve en het compenseren van het negatieve.

Onze duurzaamheidsacties

Wanneer is de beste reistijd?

In wezen kunt u het hele jaar prima door Canada reizen. Wat de beste reisperiode is, hangt af van uw wensen. Maar de kans bestaat dat u bent gebonden aan de schoolvakanties. Gelukkig zorgt uw reisadviseur dat u eventuele druktes vermijdt. Zo kunt u volop genieten van de adembenemende natuur, wildlife en vriendelijke locals.

Geniet van de rust aan de kust
© Elyse Turton
Spot vossen in de natuur

Hoelang heeft u nodig voor uw reis?

Voor Canada geldt net als voor de VS: u kunt er maanden doorheen reizen zonder twee keer dezelfde plaats aan te doen. Om een mooie gevarieerde indruk te krijgen van het land, met minimaal drie nachten op elke locatie, kan u het beste vier of vijf weken voor uw reis uitrekken.

Maak blijvende herinneringen met uw kinderen
© Tourism Whistler: Justa Jeskova
Geniet samen van de ondergaande zon
© Tourism Nova Scotia: Acorn Art Photography

Wat doet u het liefste tijdens uw rondreis door Canada?

Kajak door reusachtige fjorden, spot walvissen en orka’s, trek met een gids door gematigd regenwoud, waar grizzlyberen en kariboes leven en maak kennis met de cultuur van de First Nations. Uw reisadviseur zorgt voor een gebalanceerd schema van familie activiteiten.

Beren spotten in het bos...of spotten zij u?
© Tourism Whistler: Michael Allen
Op de fiets ziet u meer!
© Tourism Whistler: Justa Jeskova

Waar kunt u verblijven?

Houdt u van bijzondere accommodaties voor het hele gezin? Dan bent u in Canada op de juiste plek. Waar u ook komt, u bent omringd door wildlife en prachtige vergezichten. Uw hosts zijn stuk voor stuk vriendelijke locals die u met liefde meer vertellen over de omgeving.

Geniet samen van een boottocht op het meer
Zie herten scharrelen rondom uw accommodatie

Hoe reist u rond?

Het zal u niet zijn ontgaan: Canada is gigantisch. Sterker nog, het is tweehonderdveertig keer groter dan Nederland. Tijdens uw rondreis zult u flink wat kilometers afleggen. Laat die afstanden u niet ontmoedigen. Via uitgestippelde routes rijdt u straks over de mooiste wegen. Maar u zult nooit te lang in de auto zitten. Daarbij kunnen wij ook binnenlandse vluchten voor u boeken.

Canada houdt het record van langste snelweg ter wereld
© Marta Ribate
Vanaf een boot ziet u de skyline van Vancouver nog beter

Vliegen naar Canada

De vliegtijd naar Canada bedraagt ongeveer acht uur als u naar de oostkust vliegt en zo'n tien uur als u naar de westkust vliegt. Met een tussenstop schommelt de vliegtijd tussen de elf en veertien uur. Uw reisschema wordt aangepast aan uw wensen. Voordat u het weet bent u op uw bestemming. Wij zorgen dat u uitgerust aankomt en zo comfortabel mogelijk vliegt.

Geniet van een comfortabele vlucht
Bewonder het landschap vanuit de lucht

Voorbeeldreizen

Voor u organiseren wij een unieke vakantie. Daarmee bedoelen we een gepersonaliseerde reis, inclusief vluchten, huurauto, bijzondere activiteiten en accommodaties. Deze past precies bij uw wensen: ‘op maat gemaakt’. Misschien kunt u zich daar niets bij voorstellen. Ter inspiratie hebben we daarom een aantal voorbeeldreizen voor u samengesteld.

Verbaas u over unieke structuren in de natuur
Geniet in alle rust van een glas wijn terwijl de kinderen de omgeving ontdekken

Waarom zou u bij ons boeken?

Ons doel is simpel: wij willen u de best mogelijk vakantie naar Canada bezorgen. Wij geloven u dat het kleinste detail het grootste verschil kan maken. Daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen. Samen maken we uw droomreis naar Canada een realiteit. Neem contact met ons op en ervaar het zelf.

Handige weetjes

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.