alleen op reis

Ga alleen op reis en beleef een onvergetelijk Amerikaans avontuur

Kom oog in oog te staan met een scala aan wildlife, bewonder ruige landschappen, sluit nieuwe vriendschappen en ontdek pittoreske accommodaties die niet in de reisgidsen staan. De locals wijzen u graag de weg. En bij thuiskomst voelt u zich een ander mens.

USA 1 463 of 558

Reis nu naar de Verenigde Staten of Canada: de grenzen zijn open!

De grenzen van de Verenigde Staten en Canada zijn open voor internationale reizigers die volledig zijn gevaccineerd. Ziet u uit naar een vakantie in de Verenigde Staten of Canada? Dan is het verstandig om op korte termijn plannen te maken, dan heeft u de meeste keuze uit onze kleinschalige accommodaties en activiteiten. Daarnaast is het goed om bewust te zijn van geldende voorwaarden voor uw reis naar de Verenigde Staten of Canada en van de documenten die u nodig heeft. Informeer uzelf goed, dan gaat u zorgeloos op reis.

Meer informatie

Wat zijn uw reiswensen?

Beleef een reis door de Verenigde Staten op een rustig reistempo. Zo heeft u alle tijd om te genieten van kleinschalige accommodaties, het diverse landschap en de prachtige vergezichten. Ook krijgt u de kans om de cultuur en de locals echt te leren kennen. Onze reisadviseurs staan voor u klaar en plannen samen met u een rondreis die het beste bij uw wensen past.

Ook in de woestijn kijkt u uw ogen uit
© TravelEssence
Even echt ontspannen in de natuur

Zonder zorgen op reis

Maak u geen zorgen over accommodaties en activiteiten, over lokaal vervoer, routes, reistijden of het boeken van de juiste vlucht. Onze reisadviseurs reizen jaarlijks door de VS en vinden voor u steeds meer nieuwe bijzondere plekken.

In een persoonlijk gesprek kunt u samen met uw eigen reisadviseur uw wensen bespreken. Dankzij deze persoonlijke service komt u niet voor vervelende verrassingen te staan, iets wat tijdens een soloreis extra fijn is.

"Wij zijn een onafhankelijke reisorganisatie, die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat elke individuele reiziger de best mogelijke reis naar de VS beleeft."

Andrew Morten, oprichter Little America

Wat kunt u van ons verwachten?

Christopher rusev UV5a Y8 N73d A unsplash

Toerisme kan goed zijn voor het milieu en u kunt een positief verschil maken

Het gaat erom het positieve te benadrukken en het negatieve te compenseren

Onze duurzaamheidsacties

Wanneer is de beste reistijd?

Tijdens uw soloreis door de Verenigde Staten bent u alleen afhankelijk van het klimaat. Dat verschilt namelijk per regio. De beste reistijden dus ook. Het ligt voornamelijk aan wat u het liefste doet tijdens uw soloreis door de VS, welke dieren u hoopt te spotten of welke stranden en kuststeden u graag wilt bezoeken.

Zonsondergangen in California die nooit vervelen
Ontdek de contrasten en de veelzijdigheid

Hoelang heeft u nodig?

U kunt maanden door de Verenigde Staten reizen, zonder twee keer dezelfde plaats aan te doen. Maar u wilt niet te lang in de auto zitten. Zeker als u alleen reist. Wij adviseren u daarom om minimaal drie weken voor uw reis uit te trekken. Maak van uw reis een belevenis die u de rest van uw leven koestert.

Reis langzaam en geniet met volle teugen
Kom tot rust met meerdere nachten per verblijf
© TravelEssence

Wat doet u het liefste tijdens uw rondreis door de VS?

Heeft u ooit een orka het wateroppervlak zien breken? Of op eigen houtje de bossen van Big Sur verkend? Amerika’s flora en fauna is zo imposant dat u zich nooit alleen voelt. Het enige wat u zich hoeft af te vragen is: wat doe ik het liefste tijdens mijn soloreis?

Ontdek San Francisco vanaf het water
Op pad met native Americans in de ruige wildernis

Waar kunt u verblijven?

Verblijft u graag op bijzondere locaties, plekken waar u ook contact kunt hebben met andere soloreizigers? Wat dacht u van een bed & breakfast dat uitkijkt op het grootste zeereservaat in de Verenigde Staten? Of een ranch in Colorado die grenst aan Yellowstone National park? Van back-to-basic tot bombastisch. De keuze is aan u.

Unieke glamping spots in de woestijn
Verblijf in een gezellige bed&breakfast in Santa Cruz

Hoe reist u rond?

Van Californische kustwegen met prachtige stranden tot panoramische bergpassen en kaarsrechte highways door ontzagwekkende woestijnlandschappen. De VS is gemaakt om per auto te verkennen. Er is zoveel moois te zien dat u constant geneigd bent om te stoppen.

Met de lokale tips van de hosts, komt u op minder toeristische plekjes terecht
Touren langs de Stille Oceaan

Vliegen naar de VS

De Verenigde Staten lijken ver weg, maar u kunt er binnen een dag al zijn. Voordat u het weet bent u aan de West- of Oostkust en begint uw rondreis. Althans, uw rondreis begint al wanneer u op het vliegtuig stapt! U wilt daarom zo comfortabel mogelijk vliegen.

Vraag naar de mogelijkheden van de verschillende aanvliegroutes
Vlieg in vol comfort met de business class van KLM

Voorbeeldreizen

Unieke, gepersonaliseerde vakanties die aansluiten bij uw interesses. Een vakantie op maat inclusief vluchten, huurauto, geweldige activiteiten en unieke accommodaties. Vertel ons hoe uw ideale vakantie naar de Verenigde Staten er uit ziet, dan stemmen wij uw route, accommodaties en activiteiten daarop af. En omdat iedereen uniek is, is uw reis dat ook.

Hoe ziet uw droomreis eruit? Profiteer van onze lokale kennis en ervaring voor de beste tips en de mooiste routes. Bekijk vast een aantal van onze favoriete reizen en laat u inspireren.

Ontmoetingen met wildlife
Verblijf in unieke accommodaties
© TravelEssence

Waarom zou u bij ons boeken?

Wij zijn gek op reizen. We geloven dat de kleinste details tijdens een reis een groot verschil maken. Ons doel is simpel: om vóór u en samen met u, uw best mogelijke vakantie naar de Verenigde Staten te creëren. Wanneer u contact met ons opneemt, kunt u kennismaken met onze expertise en ons serviceniveau. We nemen de tijd voor elke stap die we doen en hebben daarom ook geen klachtenafdeling nodig.

Handige weetjes

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.