ca-couples-mountains-lake
ca_couples_summer sunshine village sunshine meadows hike
ca_couples_above banff national park aerial bow lake lodge summer
ca_couples_klahoose wilderness resort_summer_swim
Op reis met uw partner

Wanneer u met z’n tweeën door Canada reist, worden al uw reisdromen overtroffen

Sluit de ogen en bedenk wat u het liefste doet tijdens uw rondreis door Canada. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ga samen het avontuur tegemoet en maak kennis met een lappendeken van unieke landschappen, vol met de meest bijzondere wilde dieren en ontdek plaatsen waarvan u niet wist dat ze bestonden.

Canada

Reis nu naar de Verenigde Staten of Canada: de grenzen zijn open!

De grenzen van de Verenigde Staten en Canada zijn open voor internationale reizigers die volledig zijn gevaccineerd. Ziet u uit naar een vakantie in de Verenigde Staten of Canada? Dan is het verstandig om op korte termijn plannen te maken, dan heeft u de meeste keuze uit onze kleinschalige accommodaties en activiteiten.

Meer informatie

Wat zijn uw reiswensen?

Verblijf in kleinschalige accommodatie te midden van de wilde natuur. ‘s Werelds mooiste nationale parken liggen op uw drempel. Laat u leiden door de locals en beleef buitengewone avonturen. Het immense Canada heeft talloze verrassingen voor u in petto. Onze reisadviseurs wijzen u de weg en maken uw reis onvergetelijk.

Verken oogstrelende Canadese landschappen
© Tourism Nova Scotia/ Acorn Art Photography
Wandelen, fietsen of kajakken, het kan allemaal
© Jake Dyson

Zonder zorgen op reis

Onvergetelijk? Ja! U hoeft zich geen zorgen te maken over het boeken van de juiste accommodaties, vluchten, excursies of huurauto. Dat doen wij allemaal. Wij regelen wat u nodig heeft om samen met uw partner een onvergetelijke rondreis door Canada te maken.

Samen met uw eigen reisadviseur plant u een rondreis die precies bij uw wensen past. Al onze accommodaties en activiteiten zijn hoogstpersoonlijk geselecteerd. U geniet dus van een persoonlijke expert die Canada door en door kent. Vertel hem of haar al uw reisdromen en de rest gaat vanzelf.

"Wij zijn een onafhankelijke reisorganisatie, die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat elke individuele reiziger de best mogelijke reis naar Canada beleeft."

Andrew Morten, oprichter Little America

Wat kunt u van ons verwachten?

Christopher rusev UV5a Y8 N73d A unsplash

Toerisme kan een positief effect hebben op het milieu en u kunt hier een directe bijdrage aan leveren.

Het draait om het bedrukken van het positieve en het compenseren van het negatieve.

Onze duurzaamheidsacties

Wat is de beste reistijd?

In wezen kunt u het hele jaar prima door Canada trekken. Wat de beste reisperiode is, hangt af van uw wensen. Wilt u volop genieten van adembenemende blauwe meren, hoopt u grizzly beren te spotten of wilt u de beste wintersport van uw leven ervaren? Vertel het uw reisadviseur.

Wanneer u even stoom wilt afblazen...
© Noel Hendrickson
Lekker ontspannen aan het water
© Tourism Whistler/ Mike Crane

Hoelang heeft u nodig?

Voor Canada geldt net als voor de VS: u kunt er maanden doorheen reizen zonder twee keer dezelfde plaats aan te doen. Om een mooie gevarieerde indruk te krijgen van het land, met minimaal drie nachten op elke locatie, moet u vier of vijf weken voor uw reis uitrekken.

U heeft alle tijd om te genieten van de omgeving
© Tourism Whistler/ Justa Jeskova
Tijd voor elkaar
© Devaan Ingraham

Wat doet u het liefste tijdens uw rondreis door Canada?

Samen met uw partner beleeft u buitengewone avonturen in de Canadese buitenlucht. Kajak door reusachtige fjorden, spot walvissen en orka’s, trek door subarctische gebieden of gematigd regenwoud, waar grizzlyberen en kariboes leven en maak kennis met de cultuur van de First Nations. Uw reisadviseur zorgt voor een gebalanceerd schema van topactiviteiten.

Wandel samen door velden met wilde bloemen
© Tourism Whistler/ Justa Jeskova
Ontdek prachtige gebieden op de leukste manieren
© Tourism Whistler/ Justa Jeskova

Waar kunt u verblijven?

Houdt u van sprookjesachtige accommodaties in afgelegen natuurlandschappen? Dan bent u in Canada op de juiste plek. Waar u ook komt, u bent omringd door wildlife en prachtige vergezichten. Natuurlijk heeft het stadsleven van Canada ook veel te bieden. Net als de kleine berggemeenschappen. We houden rekening met al uw wensen.

Word omringd door Moeder Natuur
© christopher czermak
's Avonds zit u lekker knus voor een haardvuurtje
© Hendrickson

Hoe reist u rond?

Het zal u niet zijn ontgaan: Canada is gigantisch. Sterker nog, het is tweehonderdveertig keer groter dan Nederland. Tijdens uw rondreis zult u flink wat kilometers afleggen. Laat die afstanden u niet ontmoedigen. Via uitgestippelde routes rijdt u straks over de mooiste wegen. U zult nooit te lang in de auto zitten. Daarbij kunnen wij ook binnenlandse vluchten voor u boeken.

In Canada vindt u routes om van te dromen
© Lacey Gilmour
Het rijden alleen al is een ware ervaring in Canada
© Corey Myke

Vliegen naar Canada

De vliegtijd naar Canada bedraagt, bij een directe vlucht, ongeveer acht uur naar de oostkust en zo'n tien uur naar de westkust. Met een tussenstop schommelt de vliegtijd tussen de elf en veertien uur. Uw reisschema wordt aangepast aan uw wensen. Voordat u het weet bent u op uw bestemming. Wij zorgen dat u uitgerust aankomt en zo comfortabel mogelijk vliegt.

Uw droomreis begint in het vliegtuig
Ontspan en kom uitgerust in Canada aan

Voorbeeldreizen

Voor u organiseren wij een unieke vakantie. Daarmee bedoelen we een gepersonaliseerde reis, inclusief vluchten, huurauto, bijzondere activiteiten en accommodaties. Deze past precies bij uw wensen: ‘op maat gemaakt’. Misschien kunt u zich daar niets bij voorstellen. Ter inspiratie hebben we daarom een aantal voorbeeldreizen voor u samengesteld.

Ontdek pittoreske plaatsjes die u nog niet kende
© Tourism Nova Scotia/ Scott Munn
Geniet van oogstrelende landschappen

Waarom zou u bij ons boeken?

Ons doel is simpel: wij willen u de best mogelijk vakantie naar Canada bezorgen. Wij geloven dat het kleinste detail het grootste verschil kan maken. Daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen. Samen maken we uw droomreis naar Canada een realiteit. Neem contact met ons op en ervaar het zelf.

Handige weetjes

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.