La presentatiedag header kaart inspiratie
La presentatiedag header kaart route
La presentatiedag header kaart inspiratie
La presentatiedag header kaart route
Wij maken de plannen. U maakt de herinneringen.

Hoe werkt boeken bij ons?

U wilt natuurlijk het meeste uit uw reis naar Amerika of Canada halen. Maar het boeken van de ideale vakantie vergt veel voorbereiding. Profiteer daarom van onze lokale kennis en contacten, zodat u optimaal kunt genieten van een goed georganiseerde reis zonder zorgen.

Samen stippelen wij uw reis uit, helemaal naar uw wensen ingedeeld. Het enige wat u hoeft te doen is dromen over hoe uw ideale vakantie eruit ziet. Uw reisadviseur zet deze dromen vervolgens om in mogelijkheden voor uw reis naar Amerika of Canada.

1
Bel of chat met ons!
Neem contact met ons op en u wordt direct geholpen door een reisspecialist die op uw droombestemming heeft gewoond, gewerkt of er veel heeft gereisd.
2
Begin met plannen
Bij Little America streven we ernaar uw reis zo persoonlijk mogelijk te maken. We leren u graag kennen! Omdat iedereen uniek is, is elke reis volledig afgestemd op de klant en garanderen we een authentieke ervaring.
3
Voorstel bekijken
Na een kennismaking met uw reisspecialist krijgt u een reisvoorstel inclusief routebeschrijving, met details en foto’s van regio’s, accommodaties en activiteiten.
4
Het boeken van uw reis
Feedback is welkom tijdens het hele boekingsproces. Wij kunnen uw reis aanpassen tot aan het definitieve voorstel. Zodra u tevreden bent met het reisschema kunnen we alles voor u vaststellen en inplannen.
5
Ready? Set, GO!
Laat de voorpret beginnen! Uw droomreis is tot in de puntjes geregeld, u hoeft alleen nog uw koffer in te pakken.

Neem contact met ons op!

Uw droomreis start hier

Uw reisspecialist staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en insider tips met u te delen.

Wat de vakantie anders maakt dan onze vorige reizen is het kleinschalige aspect ervan en al het contact met de lokale bevolking. Dit hadden we zelf niet zo kunnen regelen!

Familie Giovinazzo

Beleef een onvergetelijke reis

door te profiteren van onze expertise en zorgvuldige planning
US Kleinschalige Accommodaties P1077517 Lago Lomita
Ontdek unieke kleinschalige accommodaties in de VS
Gezellige B&B's, rustieke ranches, charmante boetiekhotels en meer...
Ontdek meer
Can homepage Cathedral Mountain
Ontdek unieke kleinschalige accommodaties in Canada
Charmante boetiekhotels, rustieke cabins, afgelegen lodges, en meer…
Ontdek meer
Can friends transit lakelouise damian blunt 005 incms 1
Reisgids voor Canada
Duik in de diverse landschappen, de levendige steden en het rijke culturele erfgoed van Canada.
Ontdek meer
Pix Banff c Volumes Google Drive Gedeelde drives Little America Image Library WEBSITE LA Canada Photo Stock Pixabay Banff canada 3860163 Wolfgang Zenz jpganada 3860163 Wolfgang Zenz copy
Reisgids voor de VS
Of u nu de rust zoekt in de natuur of liever opgaat in het bruisende stadsleven, de Verenigde Staten bieden talloze onvergetelijke avonturen.
Ontdek meer

Spreek ons waar en wanneer het u uitkomt

We plannen graag een persoonlijke afspraak met u in om uw al uw wensen te bespreken. Net waar en wanneer het u uitkomt: op een van onze kantoren of bij u thuis, overdag of 's avonds, doordeweeks of in het weekend. Telefonisch zijn we bereikbaar tot 21:00 op 030 207 3798.

Of u nu al een uitgebreide bucketlist heeft, of niet weet waar u moet beginnen, wij helpen u graag verder!

Wist u dat de "sweet spot" voor het boeken van een reis 8 tot 10 maanden van tevoren is? In onze blog ontdekt wat de voordelen zijn van deze periode.

Online boeken?

Wilt u zelf online een reis naar Amerika of Canada boeken? Dan kunnen wij u helaas niet helpen. Online boeken kan heel goed bij reisbureaus die aan cliënten één en dezelfde reis willen verkopen.

Maar wilt u een unieke reis, voor u op maat gemaakt? Maak dan een afspraak met een van onze reisspecialisten en bespreek al uw persoonlijke wensen. Zo wordt het echt úw reis.

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.