Can whistler randy tarampi G Et3 L1n O3k8 unsplash
Can biking vancouver83694 master
Can pix canada jasper np wolfgang zenz
Can valley ben den engelsen l8 Wmv94f XCU unsplash
Op reis met vrienden

De ideale vriendenreis door het oogstrelende Canada

Sluit de ogen en bedenk wat u het liefste doet tijdens uw rondreis door Canada. De mogelijkheden zijn eindeloos. Beleef - samen met uw beste vrienden - avonturen in een lappendeken van unieke landschappen, vol met de meest bijzondere wilde dieren en ontdek plaatsen waarvan u niet wist dat ze bestonden.

Canada

Reis nu naar de Verenigde Staten of Canada: de grenzen zijn open!

De grenzen van de Verenigde Staten en Canada zijn open voor internationale reizigers die volledig zijn gevaccineerd. Ziet u uit naar een vakantie in de Verenigde Staten of Canada? Dan is het verstandig om op korte termijn plannen te maken, dan heeft u de meeste keuze uit onze kleinschalige accommodaties en activiteiten. Daarnaast is het goed om bewust te zijn van geldende voorwaarden voor uw reis naar de Verenigde Staten of Canada en van de documenten die u nodig heeft. Informeer uzelf goed, dan gaat u zorgeloos op reis.

Meer informatie

Wat zijn uw reiswensen?

Verblijf in bijzondere accommodaties waar u zich samen thuis voelt, maar ook alle ruimte heeft om u terug te trekken. ‘s Werelds mooiste nationale parken liggen op uw drempel. Laat u leiden door de locals en leer meer over het land. Onze reisadviseurs wijzen u de weg en maken uw reis onvergetelijk.

Neem een duik in Whistler Lake
© alex hugessen
Ontdek de mooiste skigebieden van Canada
© Kristin Noack

Zonder zorgen op reis

U hoeft zich geen zorgen te maken over het boeken van de juiste accommodaties, vluchten, excursies of huurauto. Wij regelen wat u nodig heeft om samen met uw vrienden een onvergetelijke rondreis door Canada te maken.

Samen met uw eigen reisadviseur plant u een rondreis die precies bij de wensen van uw gezelschap past. Al onze accommodaties en activiteiten zijn hoogstpersoonlijk geselecteerd. U geniet dus van een persoonlijke expert die Canada door en door kent. Vertel hem of haar al uw reisdromen en de rest gaat vanzelf.

"Wij zijn een onafhankelijke reisorganisatie, die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat elke individuele reiziger de best mogelijke reis naar Canada beleeft."

Andrew Morten, oprichter Little America

Wat kunt u van ons verwachten?

Christopher rusev UV5a Y8 N73d A unsplash

Toerisme kan een positief effect hebben op het milieu en u kunt hier een directe bijdrage aan leveren.

Het draait om het bedrukken van het positieve en het compenseren van het negatieve.

Onze duurzaamheidsacties

Wanneer is de beste reistijd?

In wezen kunt u het hele jaar prima door Canada reizen. Wat de beste reisperiode is, hangt af van de wensen van uw gezelschap. Wilt u volop genieten van adembenemende blauwe meren, hoopt u grizzly beren te spotten of wilt u de beste wintersport van uw leven ervaren? Vertel het uw reisadviseur.

Kajak door het diepblauwe water een bergmeer
© Jaime Reimer
Ook in de winter heeft Canada veel te bieden
© Alain Wong

Hoelang heeft u nodig voor uw reis?

Voor Canada geldt net als voor de VS: u kunt er maanden doorheen reizen zonder twee keer dezelfde plaats aan te doen. Om een mooie gevarieerde indruk te krijgen van het land, met minimaal drie nachten op elke locatie, moet u vier of vijf weken voor uw reis uitrekken.

Leg aan en geniet van een picknick
© Tourism Nova Scotia: Dean Casavechia
Canada telt wel 563 meren

Wat doet u het liefste tijdens uw rondreis door Canada?

Kajak langs reusachtige fjorden, spot walvissen en orka’s, wandel met een gids door gematigd regenwoud, waar elanden en beren leven. De ervaringen die u samen opdoet, worden prachtige gezamenlijke herinneringen. Uw reisadviseur zorgt voor een gebalanceerd schema van activiteiten die iedereen leuk vindt.

Ontdek de omgeving met een lokale gids
© Tourism Nova Scotia: Acorn Art Photography
Heeft u wel eens een beer in het wild gezien?

Waar kunt u verblijven?

Van een farm-stay op een afgelegen ranch tot een houten vakantievilla, pal aan het meer. Uw reisadviseur kent de accommodaties die het beste bij de wensen van uw gezelschap passen. Geniet van vriendelijke locals, bruisende bergstadjes, een scala aan wildlife en prachtige vergezichten, waar u ook komt.

Wordt 's ochtends wakker met adembenemend uitzicht
Verblijf in unieke accommodaties

Hoe reist u rond?

Canada is tweehonderdveertig keer groter dan Nederland. Tijdens uw rondreis zult u flink wat kilometers afleggen. Dat hoeft niet met het hele gezelschap in dezelfde auto. In aparte huurauto's rijdt u via prachtige wegen van verrassing naar verrassing. Als de afstand te groot is, boeken wij de beste binnenlandse vlucht voor u.

De wegen in Canada zijn veelal goed en niet druk
© Louis Renaudineau
Geniet onderweg van het steeds wisselende landschap
© Jörg Vieli Albert

Vliegen naar Canada

De vliegtijd naar Canada bedraagt bij een directe vlucht ongeveer acht uur naar de oostkust en zo'n tien uur naar de westkust. Met een tussenstop schommelt de vliegtijd tussen de elf en veertien uur. Uw reisschema wordt aangepast aan uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld allemaal naast elkaar zitten of juist achter elkaar? De keuze is aan u.

Geniet van een comfortabele vlucht
Voor u het weet landt u in Canada

Voorbeeldreizen

Voor u organiseren wij een unieke vakantie. Daarmee bedoelen we een gepersonaliseerde reis, inclusief vluchten, huurauto, bijzondere activiteiten en accommodaties. Deze past precies bij uw wensen: ‘op maat gemaakt’. Misschien kunt u zich daar niets bij voorstellen. Ter inspiratie hebben we daarom een aantal voorbeeldreizen voor u samengesteld.

Geniet van een goed gesprek terwijl u van de natuur geniet
© Damian Blunt
Deze hangbrug brengt u naar een spectaculair uitzicht
© Jesse Tamayo

Waarom zou u bij ons boeken?

Ons doel is simpel: wij willen u de best mogelijk vakantie naar Canada bezorgen. Wij geloven dat het kleinste detail het grootste verschil kan maken. Daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen. Samen maken we uw droomreis naar Canada een realiteit. Neem contact met ons op en ervaar het zelf.

Handige weetjes

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.