Can hiking lake louise larch valley sentinel pass paul zizka resized
Can spirit bear great bear rainforest credit ian mcallister pacific wild
Can sunset rushtons beach credit tourism nova scotia joanne bouley david maxwell resized
Can first nations great bear rainforest 27352 master resized
Alleen op reis

Alleen door Canada reizen wordt de meest waardevolle ervaring van uw leven

Sluit de ogen en bedenk wat u het liefste doet tijdens uw rondreis door Canada. De mogelijkheden zijn eindeloos. Reis door een lappendeken van unieke landschappen, maak kennis met eigenzinnige locals en bewonder een scala aan wildlife. Ontdek plaatsen waarvan u niet wist dat ze bestonden en kom thuis met waanzinnige reisverhalen.

Canada

Reis nu naar de Verenigde Staten of Canada: de grenzen zijn open!

De grenzen van de Verenigde Staten en Canada zijn open voor internationale reizigers die volledig zijn gevaccineerd. Ziet u uit naar een vakantie in de Verenigde Staten of Canada? Dan is het verstandig om op korte termijn plannen te maken, dan heeft u de meeste keuze uit onze kleinschalige accommodaties en activiteiten. Daarnaast is het goed om bewust te zijn van geldende voorwaarden voor uw reis naar de Verenigde Staten of Canada en van de documenten die u nodig heeft. Informeer uzelf goed, dan gaat u zorgeloos op reis.

Meer informatie

Wat zijn uw reiswensen?

Tijdens uw reis verblijft u in kleinschalige accommodaties te midden van de wilde natuur. ‘s Werelds mooiste nationale parken liggen op uw drempel. Laat u leiden door de locals en beleef buitengewone avonturen. Het immense Canada heeft talloze verrassingen voor u in petto. Onze reisadviseurs wijzen u de weg en maken uw reis onvergetelijk.

Ontdek de kleurrijke contrasten in Canada
© Paul Zizka
Beleef avonturen en geniet in de natuur
© Tourism Nova Scotia: Acorn Art Photography

Zonder zorgen op reis

Onvergetelijk? Ja! U hoeft zich geen zorgen te maken over het boeken van de juiste accommodaties, vlucht, excursies of huurauto. Dat doen wij allemaal. Wij regelen wat u nodig heeft om een onvergetelijke rondreis door Canada te maken. Dat is natuurlijk ontzettend fijn als u alleen reist.

Samen met uw eigen reisadviseur plant u een rondreis die precies bij uw wensen past. Al onze accommodaties en activiteiten zijn hoogstpersoonlijk geselecteerd. U geniet dus van een persoonlijke expert die Canada door en door kent. Vertel hem of haar al uw reisdromen en de rest gaat vanzelf.

"Wij zijn een onafhankelijke reisorganisatie, die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat elke individuele reiziger de best mogelijke reis naar Canada beleeft."

Andrew Morten, oprichter Little America

Wat kunt u van ons verwachten?

Christopher rusev UV5a Y8 N73d A unsplash

Toerisme kan goed zijn voor het milieu en u kunt een positief verschil maken

Het gaat erom het positieve te benadrukken en het negatieve te compenseren

Onze duurzaamheidsacties

Wanneer is de beste reistijd?

In wezen kunt u het hele jaar prima door Canada trekken. Wat de beste reisperiode is, hangt af van uw wensen. Wilt u volop genieten van adembenemende blauwe meren, hoopt u grizzly beren te spotten of wilt u door velden van prachtige wilde bloemen wandelen? Vertel het uw reisadviseur.

Canada is een paradijs vol hemelsblauwe meren
© Tourism Whistler: Mike Crane
Ontdek heerlijke skiroutes in Canada
© Tourism Whistler: Ben Girardi

Hoelang heeft u nodig?

Voor Canada geldt net als voor de VS: u kunt er maanden doorheen reizen zonder twee keer dezelfde plaats aan te doen. Om een mooie gevarieerde indruk te krijgen van het land, met minimaal drie nachten op elke locatie, moet u vier of vijf weken voor uw reis uitrekken.

Alle tijd om te genieten van de omgeving
Sommige plekken wilt u gewoonweg niet verlaten
© Mark Koch

Wat doet u het liefste tijdens uw rondreis door Canada?

Canada staat voor avontuur. Kajak door reusachtige fjorden, spot walvissen en orka’s, trek door subarctische gebieden of gematigd regenwoud, waar grizzlyberen en kariboes leven, en maak kennis met de cultuur van de First Nations. Uw reisadviseur zorgt voor een gebalanceerd schema van topactiviteiten.

Spot walvissen die het wateroppervlak breken
In Canada vindt u bijzondere en zeldzame dieren

Waar kunt u verblijven?

Ontmoet u graag medereizigers of bent u juist op zoek naar rust en stilte? Misschien wilt u wel allebei. Van gezellige bed & breakfasts tot afgelegen hutten in de wilde natuur, uw reisadviseur kent de accommodaties die het best bij uw wensen passen. Een ding staat vast: waar u ook komt, u bent omringd door wildlife en prachtige vergezichten.

Vertoef ver van het het alledaagse leven
Geniet van gezellige en mooie accommodaties
© Laura Lefurgey Smith

Hoe reist u rond?

Canada is gigantisch. Tijdens uw rondreis zult u flink wat kilometers afleggen. Als u alleen reist kan dat imponerend zijn. Maar wees gerust. Via uitgestippelde routes rijdt u straks over de mooiste wegen. U zult nooit te lang in de auto zitten. Ook kunnen wij binnenlandse vluchten voor u boeken. Dat scheelt u een hoop geregel en geplan.

Het Canadese landschap vraagt om een road trip
© Michael Brandt
Bereik ook de meest afgelegen plekjes
© Harbour Air Seaplanes

Vliegen naar Canada

De vliegtijd naar Canada bedraagt, bij een directe vlucht, ongeveer acht uur naar de oostkust en zo'n tien uur naar de westkust. Met een tussenstop schommelt de vliegtijd tussen de elf en veertien uur. Uw reisschema wordt aangepast aan uw wensen. Voordat u het weet bent u op uw bestemming. Wij zorgen dat u uitgerust aankomt en zo comfortabel mogelijk vliegt.

Uw droomreis begint in het vliegtuig
Ontspan en kom uitgerust aan in Canada

Voorbeeldreizen

Voor u organiseren wij een unieke vakantie. Daarmee bedoelen we een gepersonaliseerde reis, inclusief vluchten, huurauto, bijzondere activiteiten en accommodaties. Deze past precies bij uw wensen: ‘op maat gemaakt’. Misschien kunt u zich daar niets bij voorstellen. Ter inspiratie hebben we daarom een aantal voorbeeldreizen voor u samengesteld.

Laat u inspireren door de prachtige natuur
© David Hamilton
Kajak door pittoreske baaien
© Tourism Nova Scotia: Dean Casavechia

Waarom zou u bij ons boeken?

Ons doel is simpel: wij willen u de best mogelijk vakantie naar Canada bezorgen. Wij geloven dat het kleinste detail het grootste verschil kan maken. Daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen. Samen maken we uw droomreis naar Canada een realiteit. Neem contact met ons op en ervaar het zelf.

Handige weetjes

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.