ca_cathedral mountain lodge with glacier fed river
ca_moraine lake lodge library_stays_living area
ca_stays_moraine lake lodge_view of lake
ca_alicion bed and breakfast_bedroom
ca_cathedral mountain lodge with glacier fed river
ca_moraine lake lodge library_stays_living area
ca_stays_moraine lake lodge_view of lake
ca_alicion bed and breakfast_bedroom
Unieke accommodaties op bijzondere plekken

Accommodaties in Canada

Kleinschalige accommodaties zijn een onmiskenbaar onderdeel van uw rondreis door Canada. Deze accommodaties zijn niet zomaar slaapplekken, maar ervaringen op zich. Misschien kunt u zich daar weinig bij voorstellen. Daarom zetten we voor u uiteen wat u mag verwachten van uw kleinschalige accommodatie.

Meer dan een slaapplek

Stelt u zich eens voor, een huisje op Quadra Island, omgeven door natuur en de ideale plek om te ontsnappen aan het leven van alledag. Een rustieke lodge in Chilcotin waar u optimaal geniet van het leven op het platteland, terwijl u een dag gaat paardrijden of vissen. Een cottage vlak bij Wells Gray Park, waar u grizzlyberen, wolven en talloze vogelsoorten kunt spotten. Of een kunstzinnig hotelletje midden in Vancouver, dat door Native Americans is opgezet.

We zouden nog wel even door kunnen gaan, maar we vertellen u liever wat de meerwaarde van kleinschalige accommodaties is.

#1: Voor u geselecteerd

Uw reisadviseur heeft hoogstpersoonlijk de meest comfortabele verblijfsplekken voor u gevonden, van de hoogste kwaliteit en de beste prijs. Daarbij bezoeken we ze regelmatig om er zeker van te zijn dat het kwaliteitsniveau hoog is en de ontvangst zoals u van ons verwacht.

#2: Uw host maakt het verschil

Uw host ontvangt u met open armen en kent de omgeving als geen ander. Dus als u wilt weten waar de mooiste uitzichtpunten zijn of in welke koffiezaakjes en microbrouwerijen de locals graag komen, vraag het ze gerust.

Overnacht in een lodge met uitzicht op Moraine Lake in Canada
Ga paardrijden bij een van onze gastheren op de accommodatie
Reizen met familie? Dan is dit wat voor u!
Een prachtige lodge in British Columbia

#3: Locatie, locatie, locatie

Wie blind op de reisgids vertrouwt, mist vaak de mooiste plekken. Dat is onze ervaring. Daarom proberen we voor u zoveel mogelijk unieke accommodaties te vinden dicht bij de natuur, verstopt voor het massatoerisme. Hier wordt de schoonheid van het land pas echt goed zichtbaar.

#4: Uw exclusieve, lokale ervaring

Geen gezichtsloze hotelketens, maar plekken waar echt wordt geleefd en gewerkt. En daar mag u onderdeel van uitmaken. Leer bijvoorbeeld paardrijden op een ranch, pluk groenten uit de moestuin, ervaar hoe het is om op het Canadese platteland te leven en maak herinneringen die uw leven lang meegaan.

#5: U hoeft niet ver te reizen

De afstanden die u naar een volgende accommodatie aflegt zijn nooit ver. Neem de tijd, haal een take-away koffie voor onderweg en stop voor de lunch bij een lokaal restaurant. Geniet van de reis en kom ontspannen aan op uw volgende locatie.

Bekijk een aantal van onze accommodaties

KIES UW REISGEZELSCHAP

Geniet van een cottage in British Columbia, Canada
Een gezellige Bed & Breakfast in Canada
Geniet van een kopje koffie op het terras van je Bed & Breakfast
Kom tot rust in een comfortabele slaapkamer

Ontdek meer

Haal het meeste uit uw rondreis door Canada

Activiteiten

Uiteraard wilt u het meeste halen uit uw rondreis door Canada. Gelukkig houdt uw reisadviseur rekening met al uw… lees meer

Land van diversiteit

Regio's in Canada

Canada is een ontzettend groot land, met verschillende regio's die allemaal iets unieks bieden. Van ruige… lees meer

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.