Bijzondere ervaringen

De beste activiteiten in Amerika voor families

Amerika is een ideaal vakantieland voor een actieve reis met uw kinderen. Hoe oud ze ook zijn, er is altijd wat te beleven!

Hoe actief wilt u zijn tijdens uw vakantie?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften

Sta bijvoorbeeld vroeg op om de zon te zien opkomen in Grand Teton National Park. Of maak een fietstocht door de heuvels rond San Francisco en wordt onderweg beloond door het prachtige uitzicht over de baai en de Golden Gate Bridge.

Wilt u meer weten over activiteiten die bij de interesses van uw gezin passen? Vraag onze reisadviseurs om meer informatie over uw mogelijkheden.

5 van onze beste actieve activiteiten voor het hele gezin

Beleef een unieke wildlife-ervaring in het Monterey Bay National Marine Sanctuary. Geruisloos peddelt u door… lees meer

Zin in een actieve dag met de kinderen aan het strand? Plan een middagje surfles door een lokale surfinstructeur… lees meer

Leer meer over de geschiedenis en ontdek de natuurlijke schatten van Montana tijdens een natuurtocht met een… lees meer

Ervaar de wildernis van Yosemite National Park tijdens een begeleide natuurtocht en bewonder een scala aan… lees meer

Verken de historische straten van San Francisco, een van de meest karakteristieke steden aan de westkust van de… lees meer

Meer over uw familiereis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.