Bijzondere ervaringen

De beste activiteiten in Amerika voor families

U wilt tijdens uw reis door Amerika met uw kinderen op avontuur. Een reis om nooit te vergeten.

Hoe actief wilt u zijn tijdens uw vakantie?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften

De vele nationale parken die het land rijk zijn, lenen zich uitstekend voor de meest uiteenlopende activiteiten. Ga bijvoorbeeld canyoning door de kloven van Zion National Park, rotsklimmen in Yosemite of wat dacht u van een buggytocht door de Mojave woestijn?

Wilt u meer weten over activiteiten die bij de interesses van uw gezin passen? Vraag onze reisadviseurs om meer informatie over uw mogelijkheden.

3 van onze beste avontuurlijke activiteiten voor het hele gezin

Ga op avontuur en daal af in de slot canyons van Utah, ver weg van drukke menigten, en wees een met de natuur. Dit… lees meer

Ontdek de natuurlijke schatten van Montana tijdens een meerdaagse natuurtocht met een Blackfeet Tribal Member.… lees meer

Op de grens van de staten Nevada en Californië, ligt een van ’s werelds oudste meren: Lake Tahoe. Door de… lees meer

Meer over uw familiereis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.