Reisadviseur Michiel Tafel laptop
Team frankfurt
Hendrikjan cook islands team
Ons team houdt ontwikkelingen nauwlettend in de gaten
Reisadviseur Michiel Tafel laptop
Team frankfurt
Hendrikjan cook islands team
Ons team houdt ontwikkelingen nauwlettend in de gaten

Over ons

Little America is het zusterbedrijf van Travelessence, een gespecialiseerd reisbureau voor Nieuw-Zeeland en Australie dat in 2006 werd opgericht door Andrew Morten. Van daaruit werd Little America in 2019 opgericht om reizen op maat naar Canada en de Verenigde Staten aan te bieden.

Little America en TravelEssence zijn uitgegroeid tot toonaangevende reisspecialisten voor volledig op maat gemaakte reizen. We zijn trots op ons exclusieve aanbod van unieke kleinschalige accommodaties en activiteiten, die allemaal zorgvuldig geselecteerd zijn en zorgen voor een perfect georganiseerde en op maat gemaakte reizen die volledig gebaseerd zijn op uw wensen.

Andrew Morten, oprichter van Little America

We kennen onze hosts persoonlijk en werken rechtstreeks met hen samen

Met onze ervaring en kennis hebben we zorgvuldig een collectie van unieke accommodaties en activiteiten samengesteld. Ongeveer 70% van deze accommodaties zijn exclusief bij ons verkrijgbaar en vindt u niet bij andere reisorganisaties of online. We specialiseren ons in kleinschalige accommodaties waar een klein aantal gasten kan verblijven, of die zelfs exclusief voor u alleen gereserveerd kunnen worden.

Onze hosts maken het verschil

Omdat wij uw reis op maat ontwerpen en zorgvuldig voorbereiden, selecteren we accommodaties die voelen als een thuis ver van huis. Onze hosts worden vooraf betaald zodat ze zich volledig kunnen richten op het bieden van de beste ervaring en hun enthousiasme over de lokale omgeving met u kunnen delen. Door onze grondige planning kunt u bij aankomst vaak meteen beginnen met genieten van uw vakantie, zonder inchecken. Bovendien hebben we elke bestemming zorgvuldig geselecteerd op basis van comfort en gastvrijheid, zodat u optimaal kunt genieten van een authentieke verbinding met de plaatselijke cultuur en natuur.

Door nauw samen te werken met lokale gemeenschappen, verzekeren we dat uw bezoek positief bijdraagt aan de regio en bieden we unieke ervaringen die u niet in standaard reisgidsen vindt. Zo draagt u bij aan duurzame ontwikkeling en krijgt u een dieper inzicht in de essentie van uw bestemming. Elk detail van uw reis wordt zorgvuldig georganiseerd, zodat u zorgeloos volop kunt genieten van elk moment.

Ons team bezoekt regelmatig onze bestemmingen en gaat op zoek naar geweldige verborgen juweeltjes
© Little America
Onze gastvrije, lokale hosts maken het verschil

Onze filosofie

Onze lokale kennis en ervaring zorgen voor een unieke reiservaring. Wij maken het voor u mogelijk om op een unieke manier Canada en de VS te ervaren, door uw droomwensen te koppelen aan onze kennis. Uw op maat gemaakte droomreis wacht op u!

Wat maakt Little America zo uniek?

Little America is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Daarnaast zijn we tijdens uw reis 24/7 telefonisch bereikbaar in geval van nood

Beleef de Verenigde Staten en Canada door de ogen van de locals
© Little America
De natuur en het behoud ervan speelt een belangrijke rol in onze manier van werken
© Little America

Ons doel is om onze klanten een once-in-a-lifetime ervaring te bieden!

Bij Little America zijn we trots op ons aanbod van unieke op maat gemaakte reizen die verder gaan dan het gemiddelde aanbod. We begrijpen dat een authentieke reiservaring niet uit een kant-en-klare deal kan bestaan, daarom bieden wij geen standaard reizen aan op onze website. In plaats daarvan investeren we tijd om persoonlijk met u in gesprek te gaan, diep in te gaan op uw wensen en verwachtingen, en op basis daarvan een echt op maat gemaakte en persoonlijke reis samen te stellen.

Als bedrijf dat kleinschalige vakanties aanbiedt, streven we ernaar om de beste kwaliteit te bieden. Meer dan 2000 klanten hebben hun TravelEssence vakantie beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 10, gebaseerd op meer dan 20 criteria.

Uw avontuur naar Canada of de VS wordt de reis van uw leven. Met een perfecte mix van uw wensen, onze ervaring, en de beste plekken om te verblijven en te ontdekken, beloven we een onvergetelijke reiservaring.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw droomreis te bespreken, waar en wanneer u dat wilt.

Ontdek meer