stay - Zion national Park
Screenshot 2020 06 22 at 12 58 27
US Accommodation Comfortable Partner P1099243 Under the Eaves Zion
US Accommodation Comfortable Partner P1099240 Under the Eaves Zion

Zion National Park

Ontdek het Zion National Park vanuit Springdale, in de staat Utah. Naast fietsen en wandelen, leent dit natuurpark zich uitstekend voor allerlei activiteiten.

Ga er bijvoorbeeld paardrijden of met een 4x4 op pad, of kies voor iets avontuurlijks, zoals canyoning of rotsklimmen. Geniet aan het eind van de dag van een voorstelling in het Springdale Tanner Amphitheater, waar tussen mei en september elke zaterdagavond concerten plaatsvinden.

Verblijf in een van de kamers van een karakteristieke ‘inn’ uit 1931. Ontspan na een actieve dag in de prachtige tuin die deze accommodatie omringt. Maak kennis met de locale kunt en bezoek een van de kunstgaleries in Springdale. Sluit de dag af met een heerlijke maaltijd in een lokaal restaurant.

Meer comfortabele accommodaties

Overnacht in de Mojave Desert, waar in vroeger tijden de mijnbouw hoogtijdagen kende. Waar grondstoffen als talk,… lees meer

Verblijf in de Victoriaanse Bed&Breakfast van Marshall en Jackie. Gelegen vlakbij bezienswaardigheden als… lees meer

Spot vanuit uw slaapkamer zeedieren zoals zee otters, zeehonden en allerlei vogelsoorten. Deze Bed & Breakfast… lees meer

Verblijf in een karakteristieke Bed & Breakfast ranch aan de rand van Cody. Een accommodatie met een unieke… lees meer

Heeft u wel eens overnacht in een boomhut? Ongeveer een uur ten zuiden van San Francisco ligt een unieke… lees meer

Verblijf in een hip huis op wielen. Portland is een uiterst kunstzinnige en milieuvriendelijke stad. Dus om niet… lees meer

Geniet van de zilte zeelucht terwijl u bij een vuurtje in de tuin geniet van een goede wijn. Verblijf in een… lees meer

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw droomreis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.