De ultieme roadtrip

Autohuur in de Verenigde Staten voor koppels

Wie door de Verenigde Staten rijdt, ervaart een mix van emoties. Het mooie landschap tovert zowel een glimlach als een traan op uw gezicht. Toch wilt u niet constant achter het stuur zitten. Gelukkig rijdt u via uitgekiende routes in hooguit een paar uur naar uw volgende accommodatie.

Wilt u meer informatie over uw keuze opties? Onze reisadviseurs vertellen u graag meer over uw mogelijkheden voor het huren van een auto.

Met wat voor auto zou u graag willen reizen?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften

Nationale parken

In de Verenigde Staten kunt u vrijwel overal komen met de auto. Ook de nationale parken zijn begaanbaar per auto. Daarbij zet u de auto gemakkelijk langs de kant voor een wandeling of om even van het uitzicht te genieten. Bij de ingang van elk park krijgt u een kaart van het gebied.

Onze ervaring is dat in de Verenigde Staten over het algemeen vrij rustig wordt gereden. Let wel op dat de snelheidslimieten per staat en park kunnen verschillen.

Routes

Geniet van schilderachtige autoroutes door heerlijk geurende sequoia bossen. Rijd langs kuddes grazende bizons, torenhoge redwoods en ruige kustlijnen. In uw Intermediate SUV rijdt u rustig door de Verenigde Staten met minstens twee nachten op elke locatie.

Verken het gebied, maak kennis met de locals en haal alles uit uw reis. Bent u benieuwd naar de ideale routes? Onze reisadviseurs informeren u over de beste connecties en tijdschema’s. In een persoonlijk gesprek nemen we graag alle mogelijkheden met u door.

US cars and route large car

Huurauto versus camper in de Verenigde Staten

Unieke accommodaties op bijzondere plekken

Accommodaties in de VS

Kleinschalige accommodaties zijn een onmiskenbaar onderdeel van uw rondreis door de Verenigde Staten. Deze… lees meer

Meer over uw droomreis door de Verenigde Staten

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.