Bart australie kakadu
Bart australie kakadu
Werken bij Little America

Customer Journey Marketeer

Voor verdere uitbreiding van het personaliseren en optimaliseren van al onze klantreizen zoeken wij een customer journey marketeer.

Als Customer Journey Marketeer ben je verantwoordelijk voor het begrijpen, analyseren en optimaliseren van de reis die een klant doormaakt van het allereerste touchpoint tot ver na de terugkomst van hun droomreis. Kort samengevat zijn dit de belangrijkste focuspunten binnen deze functie:

De rol van Customer Journey Marketeer vereist een combinatie van analytische vaardigheden, creativiteit en het vermogen om effectief samen te werken met verschillende teams binnen de organisatie. Het uiteindelijke doel is om de interactie tussen het bedrijf en de klant naadloos, relevant en positief te maken gedurende de hele klantreis.


Vaardigheden:


Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan het succes van onze (digitale) marketinginspanningen? Solliciteer dan nu en help ons onze online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Stuur je CV en motivatiebrief naar thijs@travelessence.nl. Hij is ook beschikbaar om al je vragen te beantwoorden.