6958 USA Alaska accommodation very comfortable 3
6958 USA Alaska accommodation very comfortable 3
Werken bij Little America

Customer Relations medewerker

Zeist, fulltime (32-40 uur), zo snel mogelijk

Blije klanten, daar zorg jij voor als Customer Relations medewerker. Jouw dag staat in het teken van het beantwoorden van vragen van onze reizigers en het oplossen van hun problemen. Heb jij mensenkennis, kun je je goed inleven in een ander, ben je stressbestendig en krijg je er energie van om oplossingen te vinden? Maak dan kennis met Little America!

Hier houd jij je mee bezig:

Dit is echt iets voor jou

Als je ervan houdt om mensen gerust te stellen en hen te helpen hun reis zorgeloos te laten verlopen. Het is belangrijk dat je je kunt inleven in de klant en dat je stressbestendig bent. Net even dat stapje extra doen voor de klant is waar Little America voor staat. Dit betekent soms ook creatief denken, om zo een passende oplossing te vinden. Het helpt als je de reiswereld kent, of je in ieder geval kunt voorstellen wat er allemaal komt kijken bij een verre reis.

“De grootste uitdaging is om klanten die op zoek zijn naar een oplossing weer helemaal gerust te stellen. Als dat lukt, geeft dat mij zoveel energie! Mensen maken de reis van hun leven, ze hebben daar vaak lang voor gespaard. Dan is het toch mooi om bij te dragen aan die droomreis!”

Mandy, Customer relations medewerker bij Little America

Werken bij Little America betekent:

Het kantoor van Little America staat in Zeist. Je stapt daar binnen in een enthousiast team.

Dit is waarom wij jou echt wel/niet moeten hebben:

+ Je doet alles voor tevreden klanten;
+ Je zoekt graag naar oplossingen;
+ Je hebt mensenkennis;
+ Je spreekt goed Nederlands en Engels;
- Je kan niet met klanten omgaan;
- Je schiet snel in de stress;
- Je wilt graag dat alles altijd hetzelfde blijft;
- Je hebt liever geen verantwoordelijkheden.

Aan het werk?

Stuur dan je CV en korte motivatiebrief naar Janneke. Als je eerst nog wat vragen hebt, kun je ook bij haar terecht: janneke@littleamerica.nl