LA USA Tower Butte facing Lake Powell Reiseberaterin Claudia
LA USA Tower Butte facing Lake Powell Reiseberaterin Claudia
Locatie: Haarlem & Zeist

HR administrator Little America & TravelEssence

Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste HR administrator voor 32 uur/week (meer/minder uren zijn bespreekbaar).

Heb je oog voor detail, ben je administratief sterk en empathisch? En werk je graag samen met een enthousiast team in een internationaal opererend bedrijf? Lees dan snel verder!

Zo zien jouw werkzaamheden eruit:

Deze baan past bij jou als je nauwkeurig, gestructureerd en efficiënt werkt. Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie en verdiept je graag in de HR wet- en regelgeving.

Je werkt graag met mensen en in je werk breng je graag verbetering in werkprocessen. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.

Werken bij Little America betekent:

Little America is geen doorsnee reisorganisatie. Bij Little America verbeteren we onszelf voortdurend zodat we onze klanten de beste ervaringen kunnen bieden. Onze teams groeien internationaal en ons kantoor staat in Zeist. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden en we zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Aan het werk?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Janneke Hoff. Als je eerst nog vragen hebt, kun je ook bij haar terecht, telefonisch op 0634009209, per e-mail: janneke@travelessence.nl