Can okanagan valley naramata 6721 Naramata Inn bedroom
Header homepage 1
Can okanagan valley naramata 6721 Naramata Inn bedroom
Header homepage 1
Kleinschalig en uniek

Accommodaties in Canada voor solo reizigers

Geniet van zeer comfortabele, kleinschalige accommodaties op unieke plekken. Waar uw verblijf een beleving op zich is en uw host u vertelt over de lokale pareltjes die niet in de reisgidsen staan.

Alle accommodaties hebben we persoonlijk bezocht en geselecteerd. Deze keuze is gebaseerd op de kwaliteit en de toewijding van de hosts. Bekijk er een aantal hieronder en doe inspiratie op.

10 zeer comfortabele accommodaties voor solo reizigers

Verblijf in een afgelegen toevluchtsoord aan de Upper Sunshine Coast, vijftien minuten ten noorden van Powell… lees meer

Bekijk de andere type accommodaties

Meer weten?

Onze reisexperts kunnen niet wachten om uw reis samen te stellen, inclusief accommodaties die perfect passen bij uw wensen. Zo maakt u onvergetelijke herinneringen en leert u de locals kennen. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op.

Contact

Ontdek meer

Meer over soloreizen door Canada

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.