Can -bc - gold river - activity
61165010 7dcd 47f4 a698 610d2ca7a36b
Can -bc - gold river - activity
61165010 7dcd 47f4 a698 610d2ca7a36b

Reisverhaal Familie Giovinazzo

Waar moet je beginnen als je voor je vakantie iets origineels wilt boeken? Wij zijn op de Amerika & Canada reisbeurs beland en maakten daar kennis met Little America. De verhalen over de unieke accommodaties en prachtige natuur maakten ons gelijk enthousiast en zo begon ons avontuur door West-Canada!

Begin van onze route

Na maanden uitzoeken, plannen en voorbereiden was het dan eindelijk zo ver. We zijn vertrokken op een reis die al onze verwachtingen heeft overtroffen! Onze route begon in Vancouver en bracht ons vervolgens naar Vancouver Island, door de wijngaarden, via de Rockies tot aan Calgary. Onderweg zijn we in fantastische accommodaties verbleven en hebben we heel veel mooie plekken gezien en toffe excursies gedaan.

Jasper Nationaal Park
De wijngaarden bij Kelowna

De unieke B&B's

Het ontdekken van unieke accommodaties was verreweg een van de dingen waar we het meest positief over waren. De diversiteit tussen luxe hotels en kleinschalige B&B's gerund door de lokale bevolking was super. Elke plek had iets bijzonders wat we nog niet eerder meegemaakt hadden onderweg. We waren elke keer weer verrast! De gastvrijheid van de Canadezen in de lokale B&B’s heeft deze reis echt bijzonder gemaakt. Het stereotype dat Canadezen zo vriendelijk zijn is voor ons zeker bevestigd. De gezellige gesprekken aan de ontbijttafel waren de beste manier om de dag te starten en we hebben veel goede tips over de omgeving ontvangen.

Huisgemaakt ontbijt door hosts Kurt & Tania in Clearwater Springs Ranch in Wells Grey
De B&B in Wells Gray

Onze favoriete activiteiten

Er zijn verschillende excursies voor ons geboekt waardoor we alle bestemmingen op zijn best hebben meegemaakt. Onze favorieten? Er valt bijna niet te kiezen, maar de ‘Okanagan Wine Tasting Tour’, ‘Whale Watching’, en de ‘Historic Mail Flight’ behoren tot onze top 3. De gidsen waren super en wederom hadden we veel leuke gesprekken over de regio.

Wijnproeverij in Kelowna
Opstap stijger voor de vlucht met het watervliegtuigje in Gold River

Once in a lifetime experience

Het is lastig om drie weken vol avontuur kort samen te vatten, maar de woorden ‘uniek’, en ‘once in a lifetime experience’ beschrijven deze vakantie toch wel goed. Wij hebben intens genoten en Little America heeft een top reis voor ons in elkaar gezet. Wat deze vakantie anders maakt dat wat we voorheen gedaan hebben is het kleinschalige aspect ervan en al het contact met de lokale bevolking. Dit hadden we zelf niet zo kunnen regelen.

Heel erg bedankt aan het hele team van Little America en hopelijk tot snel voor een nieuwe reis!

Familie Giovinazzo

Bekijk meer klantverhalen

Familie Cesar

Verenigde Staten

Nadat wij 2 jaar hebben moeten wachten door corona kwam het er dan toch van, mijn langverwachte reis naar de VS.…

Lees meer

Familie Sudmeijer

Canada

Tijdens onze eerste kennismaking met Little America hebben we een presentatie bijgewoond in Zeist over reizen in…

Lees meer