US Accommodation Very Comfortable mtlifevr1
US Accommodation Very Comfortable mountainlifevr5
US Accommodation Very Comfortablemountainlifevr3
US Accommodation Very Comfortable mountainlifevr
US Accommodation Very Comfortable mtlifevr1
US Accommodation Very Comfortable mountainlifevr5
US Accommodation Very Comfortablemountainlifevr3
US Accommodation Very Comfortable mountainlifevr

Vakantiehuis Lake Tahoe

Geniet elke ochtend van de frisse Tahoe-lucht terwijl u ontspant op het grote achterdek van uw vakantiehuis. Na een groot ontbijt en een gezonde dosis cafeïne kunt u zich klaarmaken om samen met het gezin de omgeving te verkennen.

Lake Tahoe is een van de populairste plekken in het Sierra Nevada gebergte. Dit kraakheldere zoetwatermeer ligt op 1.897 meter hoogte op de grens van Californië en Nevada.

Smaragdgroene wateren

Een van de mooiste aspecten van Lake Tahoe is Emerald Bay, zo genoemd vanwege zijn smaragdgroene kleur, waar u uitzicht heeft op Fannette Island. Hiervandaan kunt u meevaren op een ouderwetse stoomboot, maar de beste manier om het meer te verkennen is per kajak.

Aan de overkant van het meer ligt Zephyr Cove Beach, omringd door prachtige bossen. Hier kunt u volleybal spelen en even lekker bijkleuren. Als u tijd heeft, rijd dan de Lake Tahoe Scenic Drive, die helemaal rond het meer loopt. Onderweg komt u verschillende stranden, dorpen en historische bezienswaardigheden tegen.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw familiereis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.