Seattle USA swimmingpool 6542 Seattle Gaslight Inn
Seattle USA garden 6542 Seattle Gaslight Inn
Seattle USA 6542 Seattle Gaslight Inn
Seattle USA swimmingpool 6542 Seattle Gaslight Inn
Seattle USA garden 6542 Seattle Gaslight Inn
Seattle USA 6542 Seattle Gaslight Inn

Verblijf in het iconische Capitol Hill

De unieke accommodatie ligt in de iconische wijk Capitol Hill in Seattle. Het huis is een uitstekend voorbeeld van architectuur in Craftsman-stijl, met een brede veranda en overhangende dakranden. In 2015 kreeg het een monumentale status.

Er zijn veel plekken om te ontspannen, zo kunt u relaxen bij de open haard in de woonkamer of genieten van een goed boek in de bibliotheek. Buiten kunt u een wandeling maken langs de koivijver of genieten van een duik in het verwarmde zwembad. Zo gauw u buiten bent, wordt u omgeven door kunstgaleries, boetieks, restaurants, bars en coffeeshops. Op slechts 10 minuten van het centrum van Seattle, ligt alles wat de stad te bieden heeft binnen handbereik.

Meer comfortabele accommodaties

Geniet van een idyllisch uitzicht

Olympic Peninsula, Verenigde Staten

Deze unieke accommodatie is gelegen in Sequim, Washington en kijkt uit over de Dungeness Bay, Strait of Juan de Fuca, Dungeness Spit en Lighthouse, alsook de prachtige Olympic Mountains.

Lees meer

Het boerderijleven in Californië

Sequoia National Park, Verenigde Staten

Verblijf op een boerderij vlakbij Sequoia & Kings Canyon National Parks. Uw hosts Mike en Nori heten u van harte welkom.

Lees meer

Overnacht middenin de woestijn

Tecopa, Verenigde Staten

Overnacht bij een glamping in de prachtige Mojave Desert. Deze woestijn staat bekend als een van de droogste gebieden op aarde.

Lees meer

Een unieke B&B in Maui

Nehe Point, Maui, Verenigde Staten

Deze Maui B&B ligt op 37 hectare en biedt u alle natuurlijk schoonheid van Hana.

Lees meer
Een rondreis door de VS met uw partner

Bekijk andere unieke accommodaties

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.