DSC5244 San Juan Islands
San juan islands usa 6654 Trumpeter Inn Bed Breakfast
San juan islands USA lamas 6654 Trumpeter Inn Bed Breakfast
DSC5244 San Juan Islands
San juan islands usa 6654 Trumpeter Inn Bed Breakfast
San juan islands USA lamas 6654 Trumpeter Inn Bed Breakfast

Ontdek de San Juan Islands

Het ideale eiland

Welkom bij deze unieke accommodatie gelegen op San Juan Island dicht bij het centrum van Friday Harbor. Friday Harbor is een van de twee havens op San Juan Island. In deze charmante zeehaven vindt u enkele van de meest populaire bezienswaardigheden van het eiland, zoals het Whale Museum en het San Juan Islands Museum of Art. Dit is een ideale uitvalsbasis voor het spotten van walvissen, kajakken in de omliggende wateren, of wandelen op het eiland. Voor het ontdekken van de winkels en historische plekken van Friday Harbor heeft u niet eens een auto nodig. Friday Harbor is slechts vijf vierkante kilometer groot, dus ligt alles op loopafstand.

Geniet van een idyllisch uitzicht

Olympic Peninsula, Verenigde Staten

Deze unieke accommodatie is gelegen in Sequim, Washington en kijkt uit over de Dungeness Bay, Strait of Juan de Fuca, Dungeness Spit en Lighthouse, alsook de prachtige Olympic Mountains.

Lees meer

Verblijf in het iconische Capitol Hill

Seattle, Verenigde Staten

Verblijf in een unieke accommodatie in Seattle met een brede veranda en overhangende dakranden.

Lees meer

Het boerderijleven in Californië

Sequoia National Park, Verenigde Staten

Verblijf op een boerderij vlakbij Sequoia & Kings Canyon National Parks. Uw hosts Mike en Nori heten u van harte welkom.

Lees meer
Meer over reizen door de VS met uw partner

Bekijk andere unieke accommodaties

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.